back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Odpelji se

Turistična agencija Odpelji se

Turistična agencija Odpelji se je agencija iz Ljubljane, ki se ukvarja predvsem z organizacijo in posredovanjem skupinskih in individualnih potovanj po svetu. Ponudbe lahko zelo enostavno in hitro dobimo s pomočjo koristne tabele na njihovi spletni strani, ki služi kot iskalnik ponudb.

S par kliki do želenih počitnic

Preko njihove spletne strani lahko hitro pridete do vseh ponudb, ki jih nudijo pri Odpelji se. Že na uvodni strani dobimo pregledno tabelo, kjer lahko enostavno dobimo potovanje, ki ga iščemo. Nad razpredelnico oziroma omenjeno tabelo ponudb se nahajajo zavihki, ki ločijo ponudbe glede na kontinente. To je zelo koristno, saj lahko tako hitro izberemo in sortiramo ponudbe, če že vemo, kakšno potovanje in kraj iščemo. Ko izberemo destinacijo s klikom na zavihek, nam tabela izpiše vse aktualne ponudbe z destinacijami, cenami, trajanjem in razpoložljivostjo potovanj za določene termine in datume.

Potovanja lahko izbirate tudi po kategorijah: individualna ali skupinska. Za skupinska potovanja dobite ponudbe s slovenskim ali angleškim vodnikom ter ponudbe za zaključene skupine. Pri Odpelji se navajajo več razlogov, da se udeležite skupinskih potovanj pri njih. Nekaj teh je: skrbnost, s katero pripravijo potovanja, dolgoletne izkušnje organizacije potovanj, dobro poznavanje ponujenih destinacij in krajev, usposobljenost njihovih vodnikov itd. Poleg tega pri agenciji zagotavljajo, da je kvaliteta njihovih potovanj kljub nizkim cenam zelo dobra, saj si tudi prizadevajo ponujati kakovostna potovanja, ki vedno zadovoljijo njihove stranke. Vsa skupinska potovanja, ki jih dobite v njihovih ponudbah, vam po želji pripravijo tudi individualno.

Tudi avanturistična potovanja in organizacija porok v tujini

Agencija Odpelji se vam poleg individualnih in skupinskih potovanj nudi tudi avanturistična potovanja, ki jih organizirajo v sodelovanju s kanadsko agencijo G Adventures. In kaj posebnega nudijo ta potovanja? V sodelovanju z omenjeno kanadsko agencijo vam ponujajo malce drugačna potovanja, kot ste jih vajeni. Na le-teh boste na izbranih krajih lahko spoznali veliko prijaznih domačinov ter kakšno noč tudi prespali pri njih. Poleg tega boste potovali v manjših skupinah s sopotniki iz celega sveta in spoznali destinacije s kančkom avanture in dinamike. Za iskalce potovanj z malo več »akcije« je torej ta vrsta ponudb najboljša.

Bodočim mladoporočencem in zaljubljencem ponujajo pri agenciji tudi možnost pravljične poroke na posebnih in sanjskih krajih v tujini. Tako vam lahko pri Odpelji se pripravijo nepozabno poroko na belih peščenih plažah in ob šumenju valov ter čudovitem sončnem zahodu. Lahko izbirate med raznimi destinacijami, kot so na primeri Mauritius, Maldivi, Sejšeli, Havaji, Šrilanka, Francoska Polinezija in še mnogo drugih. Takšna poroka vam bo zagotovo ostala za vedno v spominu.

Agencija Odpeli se je zagotovo s svojo pestro ponudbo potovanj ena boljših, ki jih lahko pri načrtovanju našega potovanja dobimo pri nas. Pa naj bo to skupinsko, individualno ali avanturistično potovanje, vam pri njih zagotovo lahko ustrežejo, saj je za vsako potovanje posebej njihova ponudba zelo raznolika in široka. Če si od vedno želite poroke na čudovitem in rajskem eksotičnem otoku, je lahko ena od njihovih ponudb prav pisana vam na kožo. Kaj boste torej izbrali?

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano