Zasebnost in piškotki

Zasebnost in piškotki na spletni strani www.turisticna-agencija.com.

V kolikor bi želeli dodatne informacije ali imate kakšno vprašanje glede naše politike zasebnosti nas lahko kontaktirate prek elektronske pošte in sicer na naslovu .

Na spletni strani www.turisticna-agencija.com cenimo zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument o politiki zasebnosti opisuje načine in tip informacij, ki jih spletno mesto www.turisticna-agencija.com pridobiva, zbira in obdeluje.

Podatki o obiskovalcih

Kot veliko drugih spletnih mest tudi www.turisticna-agencija.com beleži določene podatke o obiskovalcih spletnega mesta. Podatki kot so tip brskalnika, ponudnik internetnih storitev (ISP), datume in časovne okvire, ki se nanašajo na prihod in izhod iz našega spletnega mesta, različno beleženje klikov, ki analizirajo takšne in drugačne metrike niso v nikakršni povezavi z osebnimi podatki prek katerih bi bilo mogoče obiskovalca identificirati.

Uporabljamo tudi funkcijo anonymizeIp, ki obiskovalcem omogoča 100% anonimnost. Onemogočeno je tudi posredovanje podatkov tretjim osebam.

Dodatno anonimnost si lahko zagotovite tudi z uporabo vtičnika, ki ga dobite na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

NazivDomenaNamenKategorijaTrajanje
_gaturisticna-agencija.comParameter za statistikoAnalitični piškotki2 leti
_utmaturisticna-agencija.comParameter za statistikoAnalitični piškotki2 leti
_utmbturisticna-agencija.comParameter za statistikoAnalitični piškotki1,5 ure
_utmcturisticna-agencija.comParameter za statistikoAnalitični piškotkiSeja
_utmzturisticna-agencija.comParameter za statistikoAnalitični piškotki1,5 leta

 

Piškotki oglaševalcev

Nekateri izmed naših oglaševalcev lahko uporabljajo piškotke. www.turisticna-agencija.com nima nadzora nad piškotki, ki jih uporabljajo oglaševalci.

NazivDomenaNamenKategorijaTrajanje
iddoubleclick.netParameter za statistikoAnalitični piškotki2 leti
test_cookiedoubleclick.netParameter za statistikoAnalitični piškotkiSeja
_drt_doubleclick.netParameter za statistikoAnalitični piškotkiSeja
NIDgoogle.comParameter za statistikoAnalitični piškotki183 dni

 

Lahko pa si jih obiskovalci oz. uporabniki našega portala onemogočijo prek naslednjih povezav:

Oglaševalci uporabljajo piškotke za sledenje in merjenje uspešnosti njihovih oglaševalskih kampanj.

Posamezne politike zasebnosti oglaševalcev lahko najdete na njihovih uradnih straneh, prav tako informacije o podatkih, ki jih zbirajo. Politika zasebnosti spletnega mesta www.turisticna-agencija.com tako ne more vplivati na početje oglaševalcev.

Onemogočenje piškotkov

Če želite onemogočiti piškotke lahko to storite na vaših brskalnikih. O tem, kako to storiti si lahko preberete na uradnih straneh posameznega brskalnika.

V kolikor se s politiko zasebnosti spletne strani www.turisticna-agencija.com ne strinjate, vas prosimo, da takoj zapustite spletno stran, saj vam z nestrinjanjem uporaba strani ni dovoljena!

Velja od 26. 10. 2015