Omejitev odgovornosti

Spletni portal POCITNICE.NET upravlja in razvija podjetje LV, d.o.o.. Na portalu so objavljeni različni prispevki o domačem in tujem turizmu, nasveti in ideje za preživljanje počitnic ter opisi zanimivih destinacij in turističnih agencij. Informacije na portalu temeljijo na izkušnjah in spoznanjih piscev ter različnih znanih avtorjev in strokovnjakov.

Vsi članki, razen posebej navedenih, so avtorsko delo sodelavcev portala POCITNICE.NET in jih ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali kakorkoli drugače uporabljati brez izrecnega pisnega dovoljenja lastnika avtorskih pravic.

Sodelavci na portalu si prizadevamo zagotavljati kakovostno in ažurno vsebino, vendar ne moremo jamčiti za popolno točnost, resničnost ali zanesljivost objavljenih podatkov. Vsebine na portalu so informativne narave in niso namenjene kot nadomestilo za profesionalno svetovanje.

Portal ne prevzema odgovornosti za nobeno škodo ali poškodbo, ki bi lahko nastala kot posledica uporabe informacij iz naših prispevkov. Prav tako ne odgovarjamo za osebno ali premoženjsko škodo, ki bi izhajala iz upoštevanja nasvetov objavljenih na spletni strani.

Fotografije na portalu so večinoma kupljene stock fotografije, razen če je drugače navedeno. Portal ne zagotavlja lastništva nad temi slikami in ni odgovoren za njihovo uporabo izven naših strani.

Za nakupe storitev, opravljene pri kateri koli turistični agenciji, se portal ne šteje za odgovornega, saj deluje le kot posrednik informacij. Portal ne more biti odgovoren za napake ali pomanjkljivosti storitev, ki jih nudijo turistične agencije, hoteli, apartmaji ali drugi ponudniki.

Uporabnikom predstavljamo različne možnosti, ki jih trg ponuja, brez prevzemanja odgovornosti za končne odločitve ali transakcije, ki jih opravite na podlagi informacij najdenih na naši spletni strani.

Ljubljana, 26. 10. 2023