back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Nata International

Turistična agencija Nata International

Turistična agencija Nata International d.o.o. je slovensko družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo in organizacijo turističnih storitev že več kot dvajset let, in sicer od leta 1992, ko je bilo podjetje registrirano in ustanovljeno.

Družinsko podjetje, ki skuša konkurirati večjim agencijam

Agencijo Nata International vodita ustanovitelja podjetja, ki sta v svojih dvajsetih letih poslovanja njihove ponudbe širila s kvalitetnimi turističnimi ponudbami. Agencija Nata je svoje zunanje sodelavce in vodnike s časom skrbno izbrala, saj sami poudarjajo, da so bili pri izbiri sodelavcev najbolj pozorni na poštenost in privrženost ljudi, katerim agencija popolnoma zaupa. Agencija Nata se zaveda, da je v današnjih časih potrebno ponuditi več oziroma se je potrebno zelo potruditi za zadovoljstvo strank, drugače ni mogoče biti konkurenčen na trgu turizma. Zato Nata International cilja na izkušene, kvalitetne in izobražene vodnike in sodelavce, saj so le tako lahko njihovi izleti in potovanja kvalitetna in uspešna.

Priprava posebnih programov potovanj in izletov po Evropi

V ponudbi agencije Nata International dobite predvsem odlično izbiro enodnevnih in večdnevnih potovanj in izletov, ki vas popeljejo na obisk in spoznanje najlepših na najbolj znanih evropskih držav. Destinacije, ki jih z njimi lahko obiščete, vključujejo Slovenijo, Hrvaško, Balkanske države, Italijo, Avstrijo, Češko in Slovaško, Madžarsko, Francijo, Nemčijo Sredozemske otoke ter še ostale evropske države. Ponudba omenjenih držav je zelo raznolika, saj vključuje več mest vsako državo posebej, za ostale države pa je ponudba nekoliko manjša in bolj ciljno usmerjena. Kljub temu lahko pri agenciji zaprosite za organizacijo posebnih izletov, ki bodo narejeni po vaši meri. Omenjena potovanja in izleti so običajno enodnevni ali tridnevni, določeni kraji in destinacije pa vas popeljejo tudi na daljše potepanje.

Izleti in potovanja, ki jih dobite pri tej agenciji, so vnaprej načrtovana, tako da vam prikažejo najlepše in znane znamenitosti obiskanih krajev. Programi so ustvarjeni z namenom, da vam na potovanju zagotovo ne bo dolgčas in boste na račun prišli tudi tisti, ki radi fotografirate. Potek potovanja je ustvarjen tako, da že med časom vožnje vidite zanimive kraje in znamenitosti ter tako najbolje izkoristite prevoženo pot do izbrane destinacije.

Obisk sredozemskih otokov in biserov Italije

Iz njihove ponudbe lahko izpostavimo zelo zanimive destinacije, ki jih dobite pod ponudbo Sredozemskih otokov. Zelo zanimivi so npr. programi, ki vas popeljejo na ogled biserov Italije. Na tem večdnevnem potovanju obiščete nekaj najlepših krajev, ki jih ponuja naša sosednja država, kot so izjemne Cinque Terre, otok Elba, Ischia in Capri, Rim, Neapelj, Pompeji, Firenze, Rimini itd. Ta program je najboljša izbira predvsem za tiste, ki so ljubitelji naravnih lepot in bogate zgodovine in jim sicer naporen program ni problem. Ostale ponudbe Sredozemskih otokov vas popeljejo še na dobesedno čudovite in edinstvene kraje oziroma otoke, kot so Korzika, Sardinija in Sicilija. Z obiskom teh dežel boste zagotovo zadovoljni, saj nam ponujajo izjemne naravne lepote in prelepe peščene in druge plaže s kristalnim morjem.

Turistična oziroma potovalna agencija Nata International je torej zelo zanimiva agencija, ki vam s skrbno ustvarjenimi in zanimivimi programi ponuja potovanja in izlete, ki zagotovo lahko zadovoljijo vaše okuse in je za zaključene skupine (kljub dejstvu, da je manjše družinsko podjetje) mogoče ena boljših ponudnikov potovalnih storitev v Sloveniji.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano