back to top
DomovTuristične agencijeNajbolj iskane turistične agencije v Sloveniji

Najbolj iskane turistične agencije v Sloveniji

Ljudje radi potujejo in raziskujejo nove kulture in običaje. Radi vidijo in spoznavajo stvari o katerih je govoril sosed ali nek prijatelj. Da pa si olajšajo doživetje drugih kultur, se odločijo za pomoč turistične agencije. Res pa je, da je na izbiro veliko različnih agencij, zato Vam bo ta članek pomagal pri odločitvi prave agencije za Vas.

SONCHEK – Obišči sonček, obišči svet!

Sonchek

Že vsak je verjetno slišal za turistično agencijo Sonček, saj je ena najbolj znanih in razširjenih v Sloveniji. Ima kar 17 poslovalnic in veliko več zadovoljnih potovalcev. Na voljo imajo veliko različnih katalogov in tudi nekaj reklam med Vašimi najljubšimi serijami in filmi, kateri Vam malce pomagajo pri izbiri destinacije.

Sonček Vam omogoča uresničiti sanjsko potovanje, kajti na voljo so zelo priljubljene destinacije, kot so na primer Turčija, Egipt, Karibi, Tunizija in veliko več eksotičnih krajev.

Turistična agencija Sonchek je odlična izbira za Vaše sanjsko potovanje.

KOMPAS

Kompas

Turistična agencija Kompas je še ena takih zelo znanih agencij v Sloveniji. Na voljo Vam je kar 25 poslovalnic. Kjer koli že živite, prijazne agente boste našli povsod. Turistična agencija Kompas pa Vam ne ponuja samo potovanja na želeno destinacijo, ampak tudi križarjenja, letalske vozovnice in tečaje tujih jezikov, kar Vam bo vedno in povsod prišlo v pomoč, ko se odpravite na raziskovanje po svetu.

Potovanje lahko izberete preko njihove spletne strani in z lahko rezervirate, lahko pa se tudi odpravite v bližnjo poslovalnico s prijaznimi agenti, kateri Vam bodo pomagali pri odločitvi.

MONDIAL TRAVEL

Mondial

Mondial Travel je najbolj priljubljena agencija med mladimi. Mladi in dinamični vodiči Vam polepšajo maturantski izlet ali absolventski izlet. Omogočajo pa tudi različne ekskurzije in izlete, partije in koncerte, pa tudi zimsko rajanje med zasneženimi smrekami.

Z Modial Travel boste najbolje zaključili šolanje in nagradili svoje trdo delo.

Seveda pa ni važno, s katero agencijo boste potovali. Važno je, da se odpravite na potovanje o katerem ste že dolgo sanjali.

S. O.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano