back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija MM turist

Turistična agencija MM turist

Turistična agencija MM turist vam ponuja vse, kar potrebujete, ko načrtujete vaše počitnice oziroma se želite udeležiti kakšnega potovanja ali izleta. MM turist najdete v Ljubljani, namenjena pa je vsem posameznikom, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem ter posameznikom in skupinam, ki iščejo počitnice po celem svetu. Poleg standardnih turističnih storitev, ki jih ponujajo, že tretje leto nastopajo kot specializiran golfski tour-operater pod glavnima znamkama PAR3 in Golfslovenia.net.

Vse turistične ponudbe s posebnim poudarkom na potovanjih

MM turist ima v svoji ponudbi praktično vse vrste počitnic in potovanj, ki jih lahko dobite pri turističnih agencijah. Na njihovi spletni strani lahko vidimo, da izpostavljajo predvsem ponudbo potovanj in izletov na vse kontinente in v vse države po svetu. V njihovi ponudbi potovanj dobimo potovanja in izlete, ki so razvrščeni po raznih kategorijah. Potovanja lahko izbirate in iščete po kontinentih ali pa izbirate v ponudbi, ki se osredotoča na poletna potovanja, enodnevna potepanja, potovanja za družine in otroke ter razne novosti. Ponudba potovanj in izletov je pri njih zelo pestra, saj lahko res dobite praktično vse vrste potovanj. Vsa potovanja so na njihovi strani tudi zelo dobro in jasno opisana, saj vam na kratko predstavijo destinacije ter navedejo glavne atrakcije in znamenitosti, ki jih je vredno obiskati. Za družine in otroke so potovanja organizirana predvsem v kraje, ki nudijo še ogled raznih zabavišč, kot so Gardaland, Legoland in podobni, medtem ko si z enodnevnimi potovanji in izleti lahko ogledate najbolj znana in zanimiva mesta po Evropi. Posebne omembe vredna je kategorija potovanja za Avstralijo in Novo Zelandijo, ki vas v sklopu večtedenskega potovanja popelje na spoznavanje teh čudovitih in edinstvenih krajev. Za Avstralijo in Novo Zelandijo imajo pri MM pripravljene tudi posebne izvedbe križarjenj. Na teh križarjenjih vidite vse najbolj znane kraje teh dveh držav, ki se zagotovo po posebnosti in zanimivosti ločujejo od drugih in tako spoznate drug svet v stilu potovanja na morju.

Še mnogo več

Kot smo omenili, se agencija MM turist ukvarja z vsemi storitvami, ki so povezane s turizmom. Pri njih tako dobite dobro ponudbo počitnic in križarjenj ter razne ponudbe šolskih ekskurzij in izletov. V njihovi ponudbi pa je priporočeno slediti tudi ponudbam in storitvam pod kategorijo »Ne prezrite«, kjer dobite razne posebne ponudbe na temo razvajanja in ekskluzivne izlete, darilne bone, vile in dvorce, ki jih lahko obiščete z njihovim posredovanjem, letalske karte ter poslovni servis (kjer za podjetja in zaposlene uredijo razna incentinitve potovanja in izlete, team building potovanja itd.).

Agencija MM se z odlično izbiro potovanj in izletov zagotovo uvršča med odlične ponudnike in boljše potovalne agencije. Tako za standardne počitnice kot posebna potovanja in izlete se lahko mirno obrnete na njih in si pogledate njihove ponudbe. Težko, da ne boste našli vsaj ene, ki vam bo všeč in bo vzbudila vaše zanimanje.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano