back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Manager

Turistična agencija Manager

Turistična agencija Manager d.o.o. je družinsko podjetje, kateremu je glavna dejavnost poskrbeti za vsakršne želje posameznika ter podjetij. Agencija je bila ustanovljena leta 2003 in se nahaja v Velenju, sedež podjetja je na Saleški cesti 20.

Vizija in poslanstvo podjetja

Agencija Manager želi v prihodnje nadaljevati pozitiven trend rasti podjetja ter še dodatno širiti njihovo poslovanje in ponudbo turističnih storitev. Poslanstvo podjetja je prodaja počitnic in potovanj ter sestava in organizacija le-teh po meri kupca. Vizija podjetja je postati ena izmed vodilnih agencij v Sloveniji, ki bi nudila organizacijo poslovnih storitev ter preventivno managerskih programov za slovenska in tuja podjetja. Ta cilj želijo uresničiti postopoma, saj želijo najprej postati vodilna agencija na področju prodaje luksuznega turizma, ki bi vključevalo vsa potovanja višjega cenovnega razreda. Vse cilje želijo uresničiti tako, da bodo v očeh kupca vedno zanesljivi, izvirni, strokovni in kakovostni.

Različne paketne storitve, ki so namenjene posameznikom in podjetjem

Turistična agencija ponuja strankam vse, kar si želijo in potrebujejo za njihove počitnice in potovanja. Ne postavlja si nobenih omejitev pri organizaciji in izvedbi njihovih storitev, ki jih vedno želijo ponuditi na visokem kvalitetnem nivoju. S časom si postavljajo vedno nove izzive in cilje ter z vsakim letom iščejo novosti, s katerimi bi njihovim strankam ponudili dovolj pester izbor možnosti preživljanja počitnic v koraku z razvijajočimi se trendi.

Njihov izbor storitev in ponudb je zelo širok, saj zajema: last minute počitnice in potovanja, počitnice po Mediteranu in Jadranu, prvomajske počitnice in potovanja ter razna smučanja v zimskem obdobju, luksuzna potovanja, jezikovne tečaje, široko ponudbo križarjenj, potovanja z Urošem Ravbarjem, incentive poslovna srečanja za podjetja ter male in večje skupine, managerske preventivne preglede, zdravstvene preventivne programe za zaposlene, izobraževanja, najeme različnih prevoznih sredstev (avtobusi, letala, jadrnice, rent-a-car), prenočišča v hotelih po vsem svetu (vključno z luksuzno verigo hotelov) in še mnogo več. Iz njihove ponudbe lahko dobimo storitev za vse okuse in vse želje, njihovi strokovni sodelavci in usposobljeni agenti pa nam zagotavljajo kakovost pri ponujanju njihovih storitev.

Agencija ima zelo jasne cilje na področju ponujanja turističnih storitev. Z njihovo pestro izbiro potovanj in nenehnim širjenjem ponudbe lahko v prihodnosti postanejo zelo poznani in vidni na tem področju, predvsem pri organiziranju luksuznih in višje-kvalitetnih počitnic in potovanj po svetu. Na njihovi zelo urejeni spletni strani najdete veliko informacij glede storitev, ki jih ponujajo tako za podjetja kot za posameznike. Vsekakor se zelo trudijo ustreči strankam in izpolnjevati cilje, ki so si jih zastavili za prihodnost. Le čas nam bo povedal, če jim bo to uspelo.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano