back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Izletnik Celje

Turistična agencija Izletnik Celje

Turistična agencija Izletnik Celje je specializirana turistična agencija, ki se uvršča med vodilna avtobusna podjetja v Sloveniji. Ta agencija se razlikuje od klasičnih turističnih in potovalnih agencij, saj je njena primarna dejavnost organiziranje in izvajanje avtobusnih prevozov ter prevoz potnikov v cestnem potniškem prometu.

Z avtobusom na izlete

Izletnik Celje razpolaga v svojem voznem parku z 220 avtobusi, ki vsakodnevno obratujejo v posebnem in javnem linijskem prevozu ter mestnem ali turističnem prevozu. Dodatne dejavnosti, ki jih podjetje Izletnik Celje še izvaja, so turistična agencija, servisiranje in popravila motornih vozil ter avtošola. V njihovih ponudbah lahko izpostavimo potovanje oziroma izlete v Gardaland, kjer lahko najbolj znani zabaviščni park v Italiji obiščete tako podnevi kot ponoči. Izletnik Celje vam v paketu za Gardaland ponuja organiziran in voden avtobusni prevoz v urejenih in udobnih avtobusih ter veliko informacij v zvezi s parkom.

Ker je agencija specializirana predvsem v organiziranju avtobusnih izletov, je iz njihove ponudbe zagotovo smotrno izpostaviti ponudbo potovanj in izletov za posameznike in zaključene skupine. Z njihovimi organiziranimi potovanji lahko obiščete zanimive evropske destinacije, kot so Italija, Madžarska, Češka, Avstrija, Bosna in Hercegovina ter Srbija. Na omenjenih izletih boste obiskali in videli glavne znamenitosti ter ob ustreznem vodstvu pridobili še veliko koristnih informacij glede obiskane države. Izkušeni vodniki so poleg tega vedno na voljo za dodatna vprašanja in pojasnila. Na omenjenih potovanjih boste potovali z njihovimi avtobusi, ki vam ponujajo udobje sodobnih prevoznih sredstev ter imajo dodatno opremo, kot sta tv in wc za lažje prenašanje daljših voženj. Agencija v svoji ponudbi izletov in potovanj priporoča predvsem potovanje s skupinami, ki lahko zadovolji vse kolektive, sindikate ter društva, ki si želijo prijetno potovanje uživati v družbi.

Poleg omenjenih avtobusnih prevozov in organiziranih izletov dobite v okviru ponudbe turistične agencije še druge storitve, kot so nakup in rezervacija letalskih kart, počitnice na Jadranu ali v Sloveniji in obisk koncertov ter drugih prireditev. Prav obisk koncertov in drugih prireditev predstavlja dodatno zanimivost njihovih ponudb, saj lahko z Izletnikom Celje kupite vstopnice za večino glasbenih ali športnih prireditev v Sloveniji. Agencija je tudi članica sistema Eventim, ki omogoča svojim strankam nakup vstopnic tudi za številne prireditve v tujini. Z agencijo se lahko tako udeležite večjih koncertov svetovno znanih glasbenih skupin, ki nastopajo po največjih odrih po Evropi.

Agencija Izletnik Celje je torej manjša turistična agencija, saj je, kot smo videli, specializirana za ponudbo določenih počitniških paketov oziroma potovanj in izletov. Zagotovo pa je najboljša izbira za tiste, ki ste ljubitelji avtobusnih potovanj in iščete dobro ponudbo za izlet v prej omenjene države.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano