back to top

Intelekta

Turistična agencija Intelekta je srednje veliko turistično podjetje iz Murske Sobote. Pri nas deluje že od leta 1989 in posluje s principi drugačnosti in inovativnosti. Čeprav se pri Intelekti zavedajo pomembnosti ekonomske učinkovitosti podjetja, po njihovih besedah kljub temu postavljajo na prvo mesto osebnostno rast in srečo njihovih potnikov in zaposlenih. Njihov slogan se glasi: »Drugam in drugače v družbi prebujenih ljudi«. S tem načelom se trudijo ustreči in zadovoljiti njihove stranke z organizacijo in prodajo vseh turističnih aranžmajev na področju letovanj v Sredozemlju, wellnessa in raznih jezikovnih potovanj.

Z odlično ponudbo do počitnic za vse okuse

Njihova ponudba je zelo raznolika, saj so nam na voljo razna križarjenja, aktivne počitnice, wellness paketi, eksotične počitnice ter potovanja in izleti po Sloveniji in svetu. Če ste bolj usmerjeni k aktivnim počitnicam, lahko v njihovih katalogih in ponudbah dobite pestro izbiro počitnic, ki vključujejo aktivnosti, kot so kajtanje in surfanje ter razne t.i. »new age« aktivnosti za osebno rast. Prav tako pa so pri Intelekti tudi specialisti za organizacijo mirnih in sproščenih počitnic v najboljših wellness centrih po Sloveniji, Hrvaški, Avstriji in Madžarski.

Njihova ponudba turističnih storitev zajema tudi Jadran in Mediteran, posebno pozornost pa lahko namenimo eksotičnim počitnicam, ki jih ponujajo. Destinacije, kot so Maldivi, Sejšeli, Bali in Mauritus, so dobesedno sanjske, saj ponujajo plaže in morje, ob katerih nam zastane dih. Pri izboru eksotičnih počitnic vam pri Intelekti poskrbijo za prevoz in vse, kar je potrebno, da varno prispete na izbrano destinacijo in nato brez skrbi uživate v najboljših hotelih v teh rajskih krajih.

Potovanja in izleti

Pri Intelekti ne ponujajo zgolj počitnic, ampak tudi zelo zanimiva potovanja in izlete po celem svetu. Organizirajo vam lahko individualna in skupinska potovanja na najbolj oddaljene in zanimive kraje po vseh kontinentih. Lahko izbirate med ponudbo potovanj in izletov v Ameriko, na Aljasko, v Azijo ter še na mnogo drugih destinacij. Za mlade, ki si želijo zabave, pa Intelekta organizira tudi maturantske izlete.

Jezikovna potovanja

Če želite bolje spoznati jezike, kot so angleščina, francoščina, nemščina, španščina, japonščina in drugi, lahko pri njih najdete pester nabor jezikovnih potovanj, kjer poleg ogledov zanimivih krajev pridobimo tudi znanje novega jezika, ki nam v življenju lahko še kako koristi.

Intelekta je torej zelo zanimiva turistična agencija, ki ponuja široko paleto turističnih storitev. Pregled njihove ponudbe je možen na njihovi internetni strani, kjer dobite tudi vse potrebne informacije za kontaktiranje in rezervacijo vaših počitnic ali potovanj. Za pregled trenutno najboljših paketov in ponudb pa si lahko tudi pogledate tudi njihove kataloge.

Na njihovi spletni strani najdete pod določenimi razdelki (Wellness, Mediteran in Maturantski izleti)  tudi možnost naročila posameznih katalogov za tekoče leto.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano