back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Gradtur

Turistična agencija Gradtur

Turistična agencija Gradtur d.o.o. je specializirana predvsem za ponujanje turističnih storitev za počitnice na Hrvaškem, v Sloveniji in Grčiji in je prisotna na slovenskem trgu že več kot 20 let, in sicer od leta 1991.

Od začetkov do danes

Na področje turizma se je podjetje Gradtur osredotočilo leta 2001, ko so z nastankom portala www.hrvaska.net začeli ponujati počitniške pakete na Hrvaškem in druge turistične storitve. Leto kasneje so se odločili, da svojo turistično ponudbo razširijo še na zimski turizem – tako so začeli ponujati ugodne pakete za nastanitev v hotelih in apartmajih v Sloveniji, Avstriji in Italiji. S časom se je njihova turistična ponudba širila in tako so začeli v svoji ponudbi prodajati še eksotične in druge zanimive svetovne destinacije, ki jih za vas pripravljajo v sodelovanju z drugimi tour operatorji. Danes je njihova turistična ponudba zelo obširna, saj lahko z njimi potujete na razne evropske in svetovne kraje, kljub temu pa je agencija ostala specializirana predvsem za ponujanje poletnih počitniških paketov za Hrvaško, Slovenijo in Grčijo ter zimskih paketov prej omenjenih držav. Do danes je trdo delo, jasni cilji ter zadovoljstvo strank podjetje pripeljalo do tega, da je svojo prodajo razširilo tudi na mednarodne trge, saj približno polovico prodaje njihovih turističnih aranžmajev predstavlja prodaja tujim, neslovenskim gostom. Poslovna vizija turistične agencije za prihodnost poslovanja pa se osredotoča še na dodatno širjenje prometa, ki temelji na zadovoljstvu gosta, ugodnih cenah ter ponujanju privlačnih destinacij.

Ponudba

Kot omenjeno, lahko dobite v ponudbi agencije Gradtur veliko različnih počitnic in počitniških paketov, ki pa so posebej usmerjeni na zimski turizem. Na njihovi spletni strani dobite s pregledom ponudbe veliko število nastanitev v bližini najbolj znanih smučarskih središč v Avstriji, Sloveniji in Italiji. Poleg omenjenih držav, kjer je ponudba zares pestra, lahko dobite tudi druge ponudbe, kot je npr. smučanje v Franciji. Nastanitve, ki jih lahko rezervirate prek agencije, so lahko v hotelih, apartmajih, kočah itd., prav tako lahko v njihovi ponudbi izbirate med različnimi paketi, ki lahko vključujejo še smučarske karte ali pa vam zgolj priskrbijo prostor za prenočitev. Poleg smučarskih paketov se v njihovi zimski ponudbi storitev osredotočajo še na ponujanje počitniških paketov v raznih termah in zdraviliščih. Zimska ponudba pa še ni vse, saj se agencija osredotoča še na poletno ponudbo počitnic, kjer lahko zagotovo izpostavimo Hrvaško. V poletnem času lahko prek Gradtur rezervirate počitnice v hotelih, apartmajih, vilah, mobilnih hišah, turističnih kmetijah itd.

Poleg poletnih in zimskih počitnic dobite pri Gradtur še veliko drugih ponudb, kot so izleti ali počitnice za prvi maj ter praznovanje novega leta doma ali v tujini. Omembe vredni so tudi darilni boni, ki jih lahko kupite pri agenciji ter jih nato podarite vašim najbližjim. Z darilnimi boni lahko nato obdarovanec sam izbira destinacijo in datum odhoda, saj ima bon pri agenciji enako vrednost kot denar. Za več informacij in ogled celotne ponudbe agencije Gradtur vam priporočamo ogled njihove spletne strani, poleg tega pa se je agencija prek kratkim pridružila tudi facebooku. Zato lahko njihovo ponudbo in dodatne informacije dobite tudi prek najbolj znanega družabnega omrežja.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano