back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Gea

Turistična agencija Gea

Gea turistična agencija je agencija s sedežem v Šempetru pri Gorici in posluje že od leta 1988, ko je bila ustanovljena kot ena prvih zasebnih turističnih agencij v Sloveniji.

Pri Gea pravijo, da so ena redkih malih agencij, ki jim je uspelo preiti vse težke in viharne čase, ki so nas zaznamovali v zadnjih letih. Delovanje agencije je usmerjeno na pestrost njihove ponudbe in pripravo programov za skupine po želji. V agenciji si prizadevajo, da bo njihovo poslovanje tudi v prihodnosti temeljilo na kvalitetni turistični ponudbi ter hitrih in učinkovitih storitvah. Poleg tega želijo njihovim strankam omogočiti, da na enem mestu uredijo vse, kar potrebujejo za njihovo potovanje ali počitnice, od rezervacije potovanja do ureditve zavarovanja, vize, nakupa letalskih in drugih prevoznih kart itd. Čeprav je agencija majhna, sodelujejo s številnimi večjimi agencijami v Sloveniji in tujini ter tako skušajo njihovim strankam nuditi čim več storitev, ki jih potrebujejo. Tako kot v preteklosti, se želijo tudi v prihodnosti osredotočiti na zadovoljstvo strank in kvaliteto njihovih storitev, saj se, kot pravijo, le zadovoljna stranka lahko vrne.

Pestra ponudba na zelo privlačno izdelani spletni strani

Njihova spletna stran, kjer lahko dobite ponudbe in informacije v zvezi s potovanji, je zelo pregledno in dobro narejena. Poleg tega je zelo privlačnega videza, saj vas z lepimi in primernimi slikami privabijo k ogledu njihovih ponudb. Z izbiro ponudb na temo morja lahko dobite široko ponudbo počitnic po ugodnih in konkurenčnih cenah. Počitnice si lahko rezervirate na različnih krajih, izbirate lahko med evropskimi in drugimi svetovnimi destinacijami, kjer boste uživali na vašem dopustu. Kot pri vseh agencijah je dobro spremljati tudi razne last minute ponudbe, saj lahko dobite odlično ponudbo oziroma paket počitnic po občutno znižani ceni.

Pri Gea dobite tudi razne ponudbe izletov, ki vas popeljejo na križarjenja in imajo poseben namen (npr. križarjenje z ribjim piknikom). V kategoriji izletov dobite veliko ponudb, s katerimi odpotujete tudi v daljne kraje. Veliko ponudb izletov vas popelje na potovanja po Evropi, kjer vidite in spoznate najbolj zanimive kraje vseh držav.

V njihovih ponudbah lahko najdete tudi veliko število paketov za toplice, s katerimi obiščete znane in manj znane terme pri nas. Ta vrsta počitnic je še najbolj primerna za tiste, ki ne želijo odpotovati daleč in si želijo bolj domačega okolja. Paketi počitnic v toplicah pri Gea so zelo primerni tudi za družine. Ponudba term oziroma toplic pa se ne osredotoča zgolj na slovenske terme, v njihovi ponudbi lahko namreč dobite tudi tuje terme, npr. na Madžarskem.

Če raziščete njihovo spletno stran in ponudbe, lahko dobite pod »Drugo« še razne vrste počitnic in potovanj, ki so posebno organizirana in pripravljena za različne namene (npr. kolesarska ali rekreacijska potovanja, potovanja po eksotiki,…). Torej le obiščite njihovo spletno stran ali njihovo poslovalnico v Šempetru pri Gorici ter si oglejte njihovo ponudbo in si rezervirajte vaš zaslužen in težko pričakovan dopust.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano