back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Eja

Turistična agencija Eja

V Mariboru dobite turistično agencijo Eja, ki se ukvarja z organizacijo in prodajo vseh turističnih storitev, kot se za moderno turistično agencijo spodobi. V njihovi ponudbi lahko izbirate med številnimi termami v Sloveniji in tujini, poletnimi ter zimskimi počitnicami, krajšimi ali daljšimi potovanji, križarjenji, last minute ter first minute ponudbami ter še številnimi drugimi turističnimi storitvami, s katerimi se ukvarjajo.

Pester izbor najboljših term v Sloveniji in tujini za vašo sprostitev

V njihovi ponudbi lahko dobite širok izbor počitniških paketov v termah. Če ste ljubitelji miru ter počitka, so ti paketi idealna rešitev za vas. Na svoj račun pa ne pridejo zgolj tisti, ki imajo radi mir, saj so programski paketi v termah različni in v ponudbi agencije Eja lahko dobite tudi veliko aktivnih počitnic v termah, ki poleg počitka vključujejo tudi razne športne aktivnosti. Ponudba agencije se osredotoča zlasti na slovenska naravna zdravilišča, termalna kopališča ter wellness centre, v katerih se prepletajo večstoletne tradicije ter izkušnje. Poleg slovenskih term in zdravilišč lahko v njihovi ponudbi najdete še številne pakete za tuje terme v Italiji, na Hrvaškem in Madžarskem ter v Avstriji.

Križarjenje po svetu ter ponudba City Break

Ker so križarjenja v zadnjem obdobju vse bolj priljubljena, se pri agenciji Eja trudijo, da v svojih programih ponujajo vedno svežo in pestro ponudbo križarjenj po svetu. Križarjenja predstavljajo danes visoko kvaliteto sodobnega turizma, saj v enem ponujajo kakovost hotelov visokih kategorij, vrhunsko kuhinjo, zabavne večere ob glasbi in drugih prireditvah, izlete, Casinoje, programe za otroke ter še mnogo več. Poleg tega lahko na križarjenjih vsak dan spoznate nov kraj ter na enem potovanju spoznate več destinacij, kot bi jih z običajnimi počitnicami. Križarjenja pri agenciji Eja so posebej prilagojena slovenskemu tržišču, saj so cene njihovih paketov v večini primerov nižje kot v katalogih drugih agencij. V njihovi ponudbi križarjenj lahko izbirate med potovanji po Karibskem otočju, Afriki, Aziji, Mediteranu in Sredozemlju ter še drugih ponudbah.

Poleg standardnih počitnic in potovanj, križarjenj in drugih storitev je vredno omeniti še ponudbo City Break, ki vam jo pripravljajo pri Eji. Ta ponudba temelji na krajših izletih, ki lahko trajajo 2 ali 3 dni in na katerih spoznate mesta, v katere odpotujete. Primer take ponudbe je npr. City paket za ogled Sarajeva za dve noči, ki vključuje prenočitev v hotelu Botique.

Last minute in first minute počitnice ter golf

Vsi, ki pri počitnicah in potovanjih gledate predvsem na ugodnost in nizke cene, pa spremljajte številne first in last minute počitnice, ki jih agencija redno pripravlja in ponuja. Na teh počitnicah ob rednem spremljanju prihranite velike vsote denarja, saj so predvsem last minute počitnice lahko cenovno zelo ugodne. Še ena storitev, ki jo lahko izpostavimo iz njihove ponudbe, pa je igranje golfa. Golf je eden izmed najstarejših in najbolj priljubljenih športov na svetu, zato boste njegovi ljubitelji zagotovo navdušeni nad to ponudbo.

Poleg omenjenih ponudb, ki smo jih izpostavili, najdete pri Eji še veliko drugih turističnih storitev, kot so: ponudbe 1=2, nakup letalskih vozovnic, kratki oddihi, hoteli prijazni invalidom, akcijske in posebne ponudbe, zavarovanja itd.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano