back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Bonus

Turistična agencija Bonus

Turistična agencija Bonus je ena manjših in nekoliko manj poznanih turističnih agencij, ki jih lahko dobimo pri nas. Kljub temu se ta turistična agencija trudi, da zadovolji svoje stranke ter organizira in ponuja lepe in ugodne počitnice za različne želje in okuse. Agencija je nastala leta 1995 v Mariboru in je že od samih začetkov svojim strankam nudila kvalitetne turistične storitve po konkurenčnih in ugodnih cenah. Njihove glavne ponudbe sestavljajo razni programi počitnic na Jadranu ter aranžmaji za počitnice na Mediteranu. Poleg tega ponujajo tudi razne izlete in potovanja, možnost nakupa letalskih kart ter raznoliko ponudbo za posameznike ali skupine. Odprte so tri poslovalnice, in sicer v Mariboru, Celju in Ljubljani.

Ponudba, ki je osredotočena predvsem na Jadran

V njihovi ponudbi lahko zasledimo predvsem dobro izbiro počitnic na Jadranu. Največja ponudba zajema oddih na slovenski obali, Hrvaški, Bosni ali Črni gori. Poleg Jadrana lahko v njihovi ponudbi dobite tudi razne počitnice v mediteranskih deželah, kot so Egipt, ki je zakladnica prelepih plaž na obali Rdečega morja, Turčija, Grčija, Španija in Tunizija. Pri Bonusu lahko izberete tudi bolj sproščen dopust v najbolj znanih slovenskih termah. Če pa ste bolj avanturističnen tip, dobite v njihovi ponudbi tudi izbor križarjenj z odhodi iz Trsta, Savone, Genove itd.

Če vas zanima zgolj krajši izlet ali potovanje, lahko na njihovih spletnih straneh in v njihovi ponudbi dobite razne organizirane skupinske in individualne izlete. Zanimivi izleti, ki jih redno ponujajo, zadevajo zanimive in priljubljene kraje in atrakcije, kot so npr. obisk Gardalanda v Italiji, ali Aqualand, skandinavske prestolnice itn. Organizirajo pa tudi razna potovanja z letalom, kot je npr. obisk Pariza ali Londona.

Katalog in darilni boni

Pri agenciji Bonus lahko kupite tudi darilne bone, če želite najdražjim podariti kakšno potovanje ali počitnice in ne veste kam in kdaj bi le-ti radi odšli. Darilni bon je v tem primeru odlična izbira, saj si bodo tako lahko sami izbrali karkoli iz njihove ponudbe. Za dodatne ugodnosti, kot so razni dodatni popusti, ugodni plačilni pogoji, prednosti pri rezervaciji raznih programov in sprotno obveščanje o akcijah, pa se lahko včlanite v njihov Bonus klub, s katerim pridobite omenjene ugodnosti. Na njihovi spletni strani lahko tudi naročite katalog Na Jadranu ali katalog prvomajskih počitnic.

Na njihovih spletnih straneh lahko zasledite tudi razne ponudbe dneva. Te ponudbe agencija izpostavi, saj vključujejo zanimive destinacije in posebne ugodnosti oz. nižje cene. Poleg ponudbe dneva je dobro spremljati tudi last minute ponudbo, ki je vedno najugodnejša izbira.

Čeprav je agencija Bonus manjša turistična agencija, ki se osredotoča predvsem na ponudbo določenih počitnic in potovanj na določene kraje, je njihova ponudba vselej zanimiva. Predvsem ko razmišljate o dopustu na Jadranu, so lahko dobra izbira za vas. Le poglejte si njihovo ponudbo in uživajte na vašem dopustu!

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano