back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Bele skale

Turistična agencija Bele skale

Turistična agencija Bele skale ima sedež v centru mesta Izola nasproti glavne pošte. Od drugih tipičnih turističnih agencij se nekoliko razlikuje, saj je specifična agencija, ki se osredotoča predvsem na vsesplošno ponudbo za domačine. Poleg tega se osredotoča tudi na posebne programe za tuje goste, ki si želijo ogledati našo deželo.

Spletna stran in ponudba

Če želite bolje spoznati ponudbo agencije Bele skale, lahko obiščete njihovo spletno stran, kjer so predstavljene vse storitve, s katerimi se ukvarjajo. Na uvodni strani najdemo najprej kratek opis in njihovo predstavitev. Ponudbo lahko preverite s klikom na posamezne zavihke, ki opisujejo posamezna področja, s katerimi se agencija ukvarja. Če kliknete na zavihek »Naš vozni park«, pridobite vse informacije o izposoji vozil ter prevozov, ki jih agencija ponuja v sodelovanju z njihovim poslovnim partnerjem Mastech d.o.o.. V tej ponudbi lahko izbirate med kombiji, avtomobili ter avtobusi. Poleg avtomobilskih prevozov najdete v njihovi ponudbi tudi možnost udeležbe na panoramskih vožnjah po slovenski obali z barko. Panoramske vožnje se delijo predvsem po trajanju in vključenih dodatnih storitvah, kot so možnost kopanja, vključen ribji piknik itd.

Bele skale vam poleg prevozov in izletov ponujajo tudi možnost udeležbe na raznih koncertih, ki se odvijajo pri nas ali v tujini. Za koncerte, ki se odvijajo v tujini, vam organizirajo tudi prevoz, tako da se lahko brez skrbi odpravite na koncert vaših priljubljenih skupin. V ponudbi agencije najdete tudi sobe in apartmaje v Jagodju, Livadah, na Belvederju ter v starem mestnem jedru. Posebno pozornost pa lahko namenimo njihovim posebnim ponudbam, ki zajemajo zavihke »Naši izleti«, »Nakupovalni izleti« ter »Posebne ponudbe«. Pod rubriko »Naši izleti« najdete najboljše izlete, ki jih pri agenciji Bele skale sami pripravijo in ustvarijo po meri za določene skupine ljudi. Ta ponudba se tekom leta stalno spreminja, zato jo je vredno posebej opazovati. Trenutno sta aktualna izleta »Verona v lučkah« in »Benetke s katamaranom«. Vsi, ki imate radi nakupovanje in želite poleg izleta imeti čas še za nakupe, boste zagotovo navdušeni nad »Nakupovalnimi izleti«, ki jih agencija prav tako ponuja v rednem programu. Za cenovno najbolj ugodne ponudbe in najbolj zanimive destinacije pa si morate ogledati zavihek »Posebne ponudbe«, saj vam že samo ime pove, da tam najdete najboljše turistične pakete. Pod to rubriko lahko najdete:

  • razne vodene oglede po Izoli in okolici,
  • izlete po želji, ki so pripravljeni po meri za vas,
  • New York ter apartmaje v centralnem parku,
  • prijazne hiše v Lokvah s finsko savno in pečmi na drva,
  • ter še mnogo več
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano