back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Balkanika

Turistična agencija Balkanika

Turistično agencijo Balkanika sestavlja majhen, a ambiciozen tim, s sedežem v samem centru Maribora. Balkanika je mlajša turistična agencija, saj posluje na slovenskem trgu od leta 2007. Njihovo prednost in posebnost sestavljajo predvsem programi, ki so usmerjeni k aktivnemu preživljanju prostega časa. Njihovo vodilo pri organiziranju omenjenih programov je želja, da njihovim strankam ponudijo edinstvena doživetja narave ob ustrezni kombinaciji zabave, druženja in rekreacije. Agencija se nenehno trudi potrjevati svojo kakovost in prepoznavnost, saj si s tem želi ohraniti zaupanje dosedanjih strank ter hkrati pridobiti nove. Zato organizirajo vsa potovanja in izlete s polno mero odgovornosti in prilagodljivosti.

Z Balkaniko na aktivne in zabavne počitnice

Kot omenjeno, se pri agenciji Balkanika usmerjajo predvsem v ponujanje aktivnih počitnic, kjer se poleg potovanja in izletov udeležite še številnih športnih aktivnosti. V njihovi ponudbi najdete poleg pohodništva in kolesarjenja tudi številne oblike adrenalinskih užitkov, kot so npr. soteskanje in rafting. Vsi, ki imate raje poletne in zimske aktivnosti kot mir, lahko tako izbirate med številnimi programi in paketi, ki jih agencija redno pripravlja za vas. Njihovo ponudbo najdete tudi na spletu, in sicer na njihovi uradni spletni strani, kjer lahko pregledate še vse ostale ponudbe in storitve, ki jih Balkanika ponuja. Ponudbo programov lahko pregledate tudi po mesecih tako, da na njihovi spletni strani kliknete »mesec doživetij«. Tukaj boste našli vse ponudbe, ki jih ima agencija po posameznih mesecih.

Ostala ponudba in darilni boni

Poleg aktivnih počitnic najdete v njihovi ponudbi še veliko drugih paketov potovanj in izletov. V zimskem času lahko v njihovi ponudbi opazimo tudi precej ponudb na temo novoletnih potovanj, ki običajno trajajo tri ali štiri dni. Če ste med tistimi, ki raje praznujejo novo leto v tujini, vam je taka ponudba pisana na kožo. Agencija Balkanika pa se ne ukvarja zgolj z organiziranjem aktivnih počitnic, saj pri njih dobite tudi druge ponudbe, kot je npr. 7-dnevno bivanje v Termah Ilidža. Takšna ponudba je sicer pravo nasprotje aktivnih počitnic, saj je cilj omenjenega programa zgolj počitek in pomoč vašemu zdravju in telesu, saj omenjen paket vključuje 6-kratni polpenzion v SPA hotelu, zdravstvene terapije, družabne večere ob glasbi, ogled Sarajeva z okolici itd. Tudi ljubitelji miru in počitka lahko torej najdejo nekaj zase v ponudbi agencije Balkanika.

Vsi, ki bi radi potovanje ali izlet nekomu podarili, pridete prav tako na svoj račun, saj lahko pri njih kupite tudi darilne bone, saj so le-ti idealno darilo za rojstne dneve, obletnice in druge priložnosti. Vrednost bona lahko poljubno določite, obdarovanec pa ga lahko unovči za katerokoli potovanje iz njihove ponudbe.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano