back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija AŽ

Turistična agencija AŽ

Turistična agencija AŽ – svetovna potovanja je mednarodno podjetje, ki se ukvarja z organizacijo in prodajo potovanj. AŽ pri organiziranju potovanj in izletov sodeluje z raznimi slovenskimi in tujimi organizatorji potovanj.

Agencija AŽ je bila ustanovljena leta 1993 z namenom približati turistično ponudbo domačinom iz Lenarta. Z leti so njihovo ponudbo aranžmajev razširili z lastnimi produkti in tako postali vse bolj poznani po Sloveniji. Njihov cilj je zadovoljiti stranke s storitvijo na enem mestu, zato vam lahko uredijo vse, kar je potrebno za vaše potovanje – pomagajo vam pri svetovanju, rezervacijah in organizacijah potovanja, urejanju viz in zavarovanj ter vseh ostalih stvari, ki so povezane z ureditvijo vašega dopusta. Za prihodnost pri AŽ načrtujejo predvsem razširitev lastnih produktov in širitev ponudbe svetovnih destinacij. S trdim delom pa želijo v prihodnje še naprej dosegati odličnost pri njihovem poslovanju.

Spletna stran in ponudbe

Njihova spletna stran, kjer lahko dobite vse njihove ponudbe in storitve, je ena boljših internetnih strani na temo turizma. Stran je zelo pregledna in omogoča enostavno in hitro iskanje najboljših ponudb z iskalnikom, ki se nahaja na vrhu spletne strani. Ponudbe lahko iščete po ključnih besedah, ali po iskalnih nizih in filtrih. Če imate že idejo kam in kdaj bi odpotovali, v iskalniku zgolj izberete destinacijo in termin ter tako pridete do vseh ponudb za izbran kraj. Rezultate iskanja lahko nato razporedite po ceni, ali kakšnem drugem kriteriju za lažji in hitrejši pregled.

Njihove ponudbe so zelo raznolike, saj vključujejo vse vrste destinacij in počitnic. Izbirate lahko med počitnicami na Jadranu, Mediteranu, eksotiki, raznimi križarjenji, toplicami in wellness centri itd. Poleg omenjenih kategorij ponujajo še razne turistične storitve, kot so: obiski koncertov, oper ali predstav, organiziranje prevozov, najem avtodomov, športni in adrenalinski paketi itd. V njihovi ponudbi lahko dobite tudi posebno kategorijo imenovano »Naše uspešnice«, kjer si lahko ogledate najboljše ponudbe počitnic in potovanj po Evropi in po svetu. Še ena posebna kategorija iz njihove ponudbe se imenuje »Akcija 1=2«, kjer občasno ponujajo posebne akcije, pri katerih plačaš npr. en dan bivanja, bivaš pa dva dni. Pod to vrsto ponudb dobimo predvsem razne izlete, ki vas popeljejo na priljubljene evropske kraje (največ ponudb je za Italijo in Avstrijo). Rezervacija počitnic pri njih je zelo enostavna, saj se poslužujejo rezervacijskega sistema evropskih organizatorjev potovanj, s katerim lahko s par kliki hitro in enostavno rezervirate vaše počitnice direktno iz vašega naslonjača.

Čeprav je turistična agencija AŽ manjša agencija, se na trgu turističnih storitev vse bolj uveljavlja. Po lastnih besedah pravijo, da ga ni aranžmaja, ki ga ne bi mogli ponuditi ali poiskati, saj so se prav zato poimenovali AŽ (vse od A do Ž). Ponudba pri njih je res pestra, zato so morda prav oni najboljša izbira za vaš dopust. Poglejte si njihovo spletno stran, ali pa jih kontaktirajte ter sami presodite.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano