back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Avantura

Turistična agencija Avantura

Turistična agencija Avantura je manjša, a prikupna slovenska turistična agencija. Kljub temu, da ni tako znana in velika kot nekatere druge agencije, nam Avantura ponuja široko ponudbo turističnih destinacij, saj deluje kot posrednik oziroma sodeluje z večjimi agencijami, ki ponujajo turistične storitve v Sloveniji.

Informacije in ponudbe na spletni strani

Na njihovi spletni strani dobite vse ponudbe in storitve, s katerimi se ukvarjajo. Takoj ko odpremo stran, nam padeta v oči dve kategoriji, in sicer »Last minute« ter »Priporočamo«. Pod last minute seveda dobite zadnje ponudbe, ki vas popeljejo na počitnice ali potovanje v zadnjem hipu, medtem ko pod »Priporočamo« dobite seznam turističnih destinacij in počitnic, ki jih agencija priporoča zaradi ugodnih cen ali lokacije počitnic, ki je vredna obiska. Poleg teh dveh kategorij dobimo tudi ponudbo počitnic »ultra-first minute« počitnic, katere lahko rezervirate mesece vnaprej in vas popeljejo na počitnice na kraje, kot so Egipt, Grčija, Kapverdski otoki, Turčija in Šri Lanka.

Poleg teh posebnih kategorij počitnic, ki običajno nudijo cenejše aranžmaje in cene, na njihovi strani najdete še standardne ponudbe počitnic, potovanj in izletov ter križarjenj. S kratkim raziskovanjem po njihovih ponudbah je mogoče opaziti zelo zanimivo izbiro eksotičnih počitnic s svetovno znanimi destinacijami. V ponudbi lahko tako dobimo počitnice in pakete potovanj v ZDA, Avstralijo, Južno Afriko, Tanzanijo, Tajsko, Maldive, Kubo in Mehiko. V tej ponudbi se zagotovo nahajajo kraji, ki bi vsakomur ponudili nepozaben in sanjski oddih. Le komu ne vzamejo sape prelepe bele peščene plaže in kristalno morje, kot jih lahko dobimo na Maldivih ali v Avstraliji?

Zraven res dobre in pestre izbire eksotičnih počitnic lahko omenimo še ponudbo posebnih križarjenj po Havajih ali Bahamih. Z udeležbo na teh križarjenjih lahko na večdnevnem potovanju s prelepimi in modernimi križarkami spoznate najlepše in najboljše plaže, saj vas ladja vsak dan popelje na novo. Avantura vam poleg rezervacije križarjenja lahko organizira in uredi tudi letalski prevoz do kraja, kjer se začne vaše potovanje ter uredi hotel in ostale storitve, ki jih potrebujete.

Turistična agencija Avantura je torej majhna, a zelo solidna turistična agencija, ki vam ponuja odlično izbiro počitnic in potovanj. Za več informacij in pregled ponudbe lahko obiščite njihovo spletno stran oziroma jih pokličete na njihovo klicno številko. Če ste ljubitelji eksotike pa je zagotovo dobro preveriti njihovo ponudbo, ki zajema tudi vse druge destinacije, ki so danes najbolj obiskane in priljubljene.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano