back to top
DomovTermeWellness Živa - za celovito sprostitev telesa in duha

Wellness Živa – za celovito sprostitev telesa in duha

Wellness Živa sodi pod okrilje Sava Hoteli Bled. Gre torej za enega izmed priznanih in uveljavljenih wellness centrov Sava Hotels & Resorts, v katerem svojim obiskovalcem nudijo pester nabor tradicionalnih in klasičnih postopkov za ohranjanje zdravja, lepote in popolno sprostitev. Ker je pomen sproščanja v današnjem stresnem svetu vse večji, ne preseneča, da se mnogo ljudi odloča za obisk wellnessa. Wellness Živa zaznamujejo edinstvena zdravilna moč termalne vode in sproščujoč razgled po krasni blejski panorami. Wellness svojim obiskovalcem ponuja savne, bazene, masaže, wellness izdelke, posebne ponudbe za upokojence, diamantni piling, možnost praznovanja otroškega rojstnega dne ob bazenu in še marsikaj. Mesto Bled že sam po sebi slovi po čudoviti naravi in zdravilni moči, wellness Živa pa to še nadgrajuje. Wellness Živa je sodoben wellness center, ki skrbi za ohranjanje zdravja in splošno zadovoljstvo vseh, ki se ga namenijo obiskati.

Celovita sprostitev telesa in duha

Zdraviliški center na Bledu je v 19. stoletju ustanovil zdravilec Arnold Rikli, ki je prepoznal njegov potencial. Rikli se je zavedal, da prav vsak dih, občutek, misel, srčni utrip, gib in prepričanje preko energetskih signalov vplivajo na naše celotno bitje. To je tudi glavno vodilo Wellnessa Živa, kjer se zavedajo, da je zdravje in dobro počutje oziroma zadovoljstvo vselej rezultat holistične sprostitve tako telesa kakor duha. Da bi to dosegli, tako v svoji ponudbi nudijo različne nege telesa in obraza, s katerimi se človek sprosti, izboljša samozavest in polepša svoj videz. Prav tako je celovito sprostitev mogoče doseči z masažami (npr. proti bolečinam, itd.), savnami ali namakanjem v kopelih. Kopanje v bazenu ima dodatno plus točko – obenem namreč lahko gostje uživajo v razgledu na Bled in okolico, kar človeka navda še z dodatno pozitivno energijo. Zaradi vsega naštetega ne preseneča, da se Wellness Živa že več vrst zapored uvršča med najbolj priljubljene in najboljše wellness centre pri nas.

Ponudba Wellness Živa

  • Masaže: masaže izvajajo izurjeni in izobraženi maserji /terapevti, ki poskrbijo za to, da se boste z lahkoto poslovili od vseh vozlov v vašem telesu.
  • Kopeli: v wellnessu se nahajata dva dvonadstropna termalna bazena, oba napolnjena s toplo in zdravilno termalno vodo. Gostje lahko poleg tega uživajo tudi v dveh masažnih bazenih (whirlpool).
  • Savne: wellness se lahko pohvali s finsko savno, dvema finskima savnama z nižjo temperaturo, aromaterapijo in svetlobno terapijo ter dvema turškima (parnima) savnama. Skratka, z vsem, kar človek potrebuje za popolno sprostitev.
  • Nega telesa: za lepotilno nego telesa v wellnessu uporabljajo ogrevano večnamensko mizo, na katero nežno rosi.
  • Nega obraza: celovita lepotilna nega obraza v wellnessu temelji na naravnih in kakovostnih izdelkih.
  • Programi: v wellnessu organizirajo in pripravljajo tudi posebne programe, ki so namenjeni parom, skupinam in posameznikom, ki si zaželijo izbrano vrsto sprostitve.
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano