back to top
DomovTermeWellness center Zala

Wellness center Zala

Vsakodnevne službene in družinske aktivnosti ter stres uničujejo našo kvaliteto življenja. Hitremu tempu težko sledimo, če nismo spočiti zato si je priporočljivo vsake toliko časa vzeti čas za sebe in regeneracijo.

V kolikor se želimo izogniti gneči v wellness centrih, se je najbolje odločiti za zasebne sprostitvene prostore, ki nudijo popolno kombinacijo intimnosti in razkošja; za trenutke, ki jih želimo posvetiti le sebi in svojim najdražjim.  V družbi partnerja lahko spoznamo novo dimenzijo sprostitve, miru, zdravja in nepozabnih doživetij.

Eden izmed ponudnikov VIP zasebnih wellnessov je tudi Wellness center Zala v Topolšici, kjer se lahko prepustite objemu topline, sproščujočih barv in poživljajočih vonjev.

VIP wellness sobe so namenjene od 2 do 6 osebam, vsaka od njih pa obiskovalce razvaja s finsko in parno kopeljo, whirlpool bazenom, mini barom in udobnimi počivalniki. Vsak prostor je opremljen še z WC-jem, tušem in garderobo.  Triurna romantična regeneracija, ob kozarcu penine in sadju, v luksuznem apartmaju, bo zadovoljila apetite tudi najbolj zahtevnih obiskovalcev saj se bodo počutili kot Rimski vladarji v svojih termah.

V sproščujočem ambientu starodavnega Rima boste zagotovo napolnili svoje baterije in boste pripravljeni na nove izzive.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano