back to top
DomovSlovenijaUnion hoteli

Union hoteli

Union hoteli je skupna znamka za skupino štirih uglednih in kakovostnih hotelov, ki se nahajajo v naši prestolnici. Pod Union hotele tako štejemo Grand hotel Union, Grand hotel Business, Hotel Lev in Central hotel. Hoteli v omenjeni skupini se nahajajo v samem mestnem središču Ljubljane.

Najboljši med najboljšimi

Ena izmed ključnih skrbi osebja v Union hotelih je skrb za goste in ohranjanje kar najvišjega nivoja ko gre za izvajanje hotelskih uslug. S svojim delovanjem so tako ti hoteli pravzaprav vodilni pri nas in določajo tudi standard, katerega se trudijo dosegati ostali hoteli v naši prestolnici in drugod po državi. Zaradi svoje lege in tudi estetskega izgleda hoteli soustvarjajo življenje prestolnice Ljubljane.

Skupno nudijo kar 574 sob

Kot že omenjeno skupino Union hoteli sestavljajo štirje hoteli, ki skupaj nudijo kar 574 sob. Vse sobe so elegantno in sodobno opremljene, se pa razlikujejo po kategorijah. Poleg nastanitvenih zmogljivosti ponujajo omenjeni hoteli še 30 konferenčnih dvoran in sejnih sob. Vse so opremljene s sodobno tehnično opremo in tako svojim gostom nudijo kar najbolj optimalno izkušnjo.

Pri njih spale že številne »zvezde«

Le redko kateri hoteli naše prestolnice se lahko pohvalijo, da so gostili toliko znanih osebnosti kot Union hoteli. Tako so v teh hotelih že spali člani kraljevih družin, mnogi filmski zvezdniki, politiki, znani poslovneži itd. Njihova odločitev za bivanje v katerem izmed Union hotelov je potrditev njihove kakovosti in odličnosti storitev. Trud nuditi hotelske usluge na najvišjem nivoju tako Union hotele uvršča med najbolj kvalitetne hotele pri nas.

Dobra lokacija blizu mestnega središča

Vsi štirje hoteli skupine Union se lahko pohvalijo z odlično lego blizu mestnega središča. Grand hotel Union leži le streljaj od strogega centra, gostom pa ponuja 173 sob, 10 luksuznih sob in 12 prostornih hotelskih stanovanj. Grand hotel Union Business je povezan z Grand hotelom Union in nudi 120 sob, 13 suite in sodobnim wellness centrom z bazenom. Hotel Lev je s steklom obdana 13 nadstropna stavba, kjer se nahaja 157 sob, 16 suit in Casino. Sobe nudijo izvrstne poglede na mesto in park Tivoli v bližini. Zadnji izmed štirih, Hotel Central, pa je manjši, poslovni hotel, kjer lahko gostje izbirajo med 71 sobami in 3 suitami.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano