back to top
DomovTermeTerme Zreče

Terme Zreče

Terme Zreče se nahajajo v Savinjski regiji, ker lahko vsakdo najde nekaj zase.

Bazeni

Velikost vseh bazenov v Termah Zreče je kar 1600 m2 in imajo temperaturo od 27 do 35 stopinj, torej lahko uživate v njih v katerem koli letnem času. Nudijo vam masažne bazene in pa tudi obilo zabave za vaše najmlajše. V sončnih dneh je odprta terasa za sončenje, lahko pa se sončite kar prekrasni urejeni travi.

Poleti je za Vas odprt Gozni vodni park, kjer lahko svojo razigrano plat spustite na plan in se zapeljete po hitrih drčah na raznih toboganih.

V notranjih bazenih boste našli rekreacijski bazen, zimski vrt z dvema masažnima bazenoma, bazen za otroke in terapevtski bazen.

Zunaj se boste sproščali v bazenu s počasno reko, letnem bazenu ali Gozdnem vodnem parku s tobogani.

Wellness

  • Sawaddee – orient

Razvajali Vas bodo z energijskimi in drugačnimi masažami. Vsakdanje skrbi glede otrok in službe pustite zunaj in se le prepustite lepoti orienta.

Izbirali boste lahko med Tradicionalno tajsko masažo, masažo z olji, masažo s toplimi zelišči, masažo stopal, Orientalno masažo z vulkanskimi kamni itd.

  • Natura

Arganovo olje obnavlja kožo in zavira staranje, kar dobro vedo tudi v Termah Zreče. Prepustili se boste masažo s karitejevim maslom, pilingom in oblogam.

  • Razvajanje v dvoje

Tudi za vse zaljubljene bo dobro poskrbljeno z razvajanjem ob soju sveč, dišečih kopelih in na sprostitveni terasi samo za vaju. Na voljo je zasebna finska savna in številne masaže, na primer Sanje v dežju – relaksacijska masaža v dvoje, kjer je uporabljen pohorski kamen.

Primeri ponudbe: Božanska kopel, Razkošje čokoladnih sanj, Kopel gorskih rožic itd.

Zdravstvo

Terme Zreče se lahko pohvalijo z akratotermalno vodo, z visoko vsebnostjo kalcija in magnezija. Naravno je ogreta na 34 stopinj, in je odlična za stanja po poškodbah, revmatične bolezni stopal, rehabilitaciji sklepov (kolenskega, ramenskega, kolka in hrbtenice) in  poškodbe in obolenja perifernega živčnega sistema.

Terme imajo specializirane zdravnike in fizioterapevte iz 12 različnih strokovnih področij. Skupaj jih je kar 75. Zagotavljajo vam pospešeno in uspešno okrevanje s pomočjo zdravilne vode in srednjegorske klime.

Športne aktivnosti

Ponujajo Vam raznovrstne športne aktivnosti, kot so tenis, fitnes, gorsko kolesarjenje in tek ali sprehodi v čudoviti srednjegorski naravi. Zreško Pohorje ima čudovito urejene poti za kolesarje ali pohodnike. Peščeno igrišče je idealno za ljubitelje odbojke. Tudi ribičem ne bo dolgčas – v dolini Koprivnice, ki je v neposredni bližini Term Zreč so zajezili potok in uredili čudovito jezero v katerem je več vrst rib. V Slovenskih Konjicah pa je na voljo tudi golf igrišče.

Mladinski turizem

Terme Zreče Vam ponuja enodnevne in večdnevne programe za otroke in mladino. Lahko izbirate med Plavalno šolo v naravi, enodnevnim izletom ali kopanjem z ogledom filma.

Poslovni turizem

Terme Zreče in Rogla ležita v mirnem in sproščujočem okolju, zato so lahko poslovni gostje osredotočeni na dogajanje samo. Ponujajo Vam kongresno dvorano in kar 5 seminarskih sob, kjer lahko poslovni partnerji izvedete srečanja, seminarje in delavnice. Nastanite se lahko v hotelu Atrij**** superior, hotelu Vital ali pa v Vilah Terme Zreče. Organizirajo Vam tudi posebne športne aktivnosti, kot so vodeni sprehodi ali aktivnosti v športni dvorani, uživali boste lahko v wellness & spa centru ali se prepustili kulinaričnim večerom in piknikom v naravi. Odločitev je Vaša.

Cenik

V Termah Zreče je razpon v cenah kar precejšen – v paketnih akcijah si lahko privoščite nočitev že za 36 €, medtem ko se v Hotelu Atrij cene za nočitev začnejo pri 68 €.

Želim Vam veliko sproščenih in igrivih užitkov v Termah Zreče.

Julija Š.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano