back to top
DomovTermeTerme Vivat

Terme Vivat

Terme Vivat Moravske toplice spadajo med večje in bolj znane termalne komplekse v Sloveniji, ki jih dobite na pomurskem koncu države. Terme Vivat že vrsto let privabljajo tako slovenske kot tuje turiste, ki si želijo predvsem počitka in sproščujočega oddiha. Terme Vivat, kot jih poznamo danes, poslujejo od leta 2006, ko so nove terme odprle svoja vrata. Poslovanje term temelji na treh osnovnih načelih, in sicer: zadovoljstvo gostov in zaposlenih ter ustvarjenje kapitala. V njihovi ponudbi lahko dobite veliko različnih ponudb in storitev, v katerih lahko zagotovo vsakdo dobi nekaj zase.

Termalna doživetja in wellness ponudba, ki vam jih ponujajo terme Vivat

Terme vam ponujajo veliko različnih storitev, med katerimi je zagotovo dobro izpostaviti bazenski kompleks in wellness storitve. V termah Vivat lahko dobite tako zunanje kot notranje bazenske površine, ki so napolnjene s termalno vodo. V sklopu zunanjih bazenov dobite manjši bazen z zdravilno »črno« termalno vodo ter olimpijski bazen, ki je primeren tudi za vadbo in trening izkušenih plavalcev. V pokritem delu bazenskega kompleksa (ki je povezan z zunanjim delom kopališča prek izplavalnega bazena) se nahaja večji rekreacijski bazen z vodnimi efekti ter dva whirpoola in otroški bazen. Temperature bazenov se gibljejo med 33 in 35 °C, medtem ko ima olimpijski bazen temperaturo vode med 25 in 27 °C.

Poleg termalnih in bazenskih užitkov vam terme Vivat ponujajo še zanimivo in pestro ponudbo wellness storitev v Wellness centru Vivat in salonu tajskih masaž. V omenjenih centrih za vas poskrbi izkušeno osebje ter maserji, ki vas lahko razvajajo na vse možne načine. V wellness centru se lahko udeležite različnih programov, ki vam ponujajo storitve za lepoto telesa in duha, ter izbirate med raznimi masažami, kopeli, manikurami, pilingi in oblogami telesa, razvajanjih v dvoje itd. V salonu tajskih masaž pa lahko doživite dotik Orienta, na osnovi 2500 let stare tradicije, ki telesu povrnejo moč in energijo. Izbirate lahko med široko ponudbo programov tajskih masaža, kot so tradicionalna tajska masaža, masaža stopal, »Thai lomi lomi« masaža, kokosove sanje, razne masaže z aromatičnimi olji in olivnim maslom, negi obraza… in še veliko več. V sklopu wellnessa pridejo v termah Vivat na svoj račun tudi ljubitelji savnanja, saj lahko tam dobite Savna svet s finsko, infrardečo in zeliščno savno.

Posebna ponudba za športnike in rekreativce

Terme Vivat so poleg standardnih termalnih in wellness storitev znane in priljubljene tudi zaradi odlične ponudbe, namenjene športnikom in rekreativcem. V sklopu termalnega kompleksa se pri Vivatu nahaja lasten športni center z dvema nogometnima igriščema, ki so zelo primerna za kvalitetne priprave nogometnih ekip. Na svoj račun pridejo tudi plavalci, saj imajo na voljo 7 plavalnih prog na zunanjem olimpijskem bazenu v termalnem centru. V sklopu športnega centra dobite še igrišče za odbojko, izposojo koles ter »Püngrad bar«. Z omenjenimi ponudbami lahko na svoj račun pridejo vsi ljubitelji rekreacije in športa.

Zdravstveni programi in ostala ponudba

Ostala ponudba, ki jo lahko še dobite v sklopu termalnega kompleksa, temelji na hotelskih storitvah, gostinski ponudbi, prostorih za poslovna srečanja ter raznih zdravstvenih programih. Omembe vredni so predvsem zdravstveni programi, ki imajo s pomočjo termalne vode priznan status zdravilnega sredstva za zdravljenje revmatskih obolenj, ortopedskih bolnikov, zdravljenje poškodb ter uroloških bolnikov.

Ponudba term Vivat je torej zelo raznolika, saj lahko na svoj račun pridejo tako ljubitelji miru in počitka kot športniki in rekreativci. Prijetno bivanje pa vam dodatno popestri izkušeno in prijazno osebje, ki se trudi ustreči vsem zahtevam in željam obiskovalcev, zato je obisk teh term zagotovo priporočen.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano