back to top
DomovTermeSilvestrovanje v slovenskih termah

Silvestrovanje v slovenskih termah

Že razmišljate o najdaljši noči v letu? Bi jo radi preživeli daleč od ponorelih množic, na toplem in v družbi najdražjih? Bi polnočni šampanjec radi popili v bazenu? Številne slovenske terme ponujajo pestre aranžmaje silvestrovanj.

Terme 3000 v Moravskih Toplicah ponujajo možnost silvestrovanja na prostem v paketu za dve noči in tridnevnega ali štiridnevnega silvestrovanja ob bazenu. Oba paketa vključujeta nastanitev s polpenzionom, neomejeno kopanje v bazenih, vstop v savno, jutranjo gimnastiko in aerobiko in animacijski program. Za tiste, ki se boste odločili silvestrovati na prostem, ponujajo silvestrsko večerjo, zabavo z ansamblom in ugodne cene penine. Če se boste odločili najdaljšo noč preživeti ob bazeni, vam bodo v sklopu paketa nudili silvestrsko kosilo in večerjo ob bazenu, zabavni program z DJ-em in t.i. brunch (zajtrk in kosilo) na novoletni dan.

Rimske terme ponujajo možnost silvestrovanja med 28.12.2014 in 4.1.2015. V paket je vključena namestitev v dvoposteljni sobi, polpenzion z bogatim samopostrežnim zajtrkom in večerjo, gala silvestrsko večerjo in novoletno večerjo, živo glasbo in ples, možnost poznega zajtrka na novoletni dan, neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu, animacijski program, dostop do interneta in parkirni prostor. Za doplačilo so vam med drugim na voljo tudi polni penzion, najem apartmaja ali apartmaja s savno in pozni odhod do 16.00 ure. Poleg tega ponujajo tudi posebne popuste za otroke.

Če si zaželite prestižnejšega silvestrovanja, se odpravite v Terme Olimia, kjer lahko najdaljšo noč preživite v najprestižnejšem wellnessu v Sloveniji, Wellnessu Orhidea, izberete lahko prestižno silvestrovanje za pare ali doživite kraljevsko silvestrovanje za družine v kopalkah ob bazenih. V Wellnesu Orhidea boste lahko izkoristili številne savne, počivališča, masažna ležišča, gejzirje in solarij. Na voljo vam bo tudi intimni prostor za par z mizico in dvema ležalnikoma za popolno razvajanje. V novo leto boste vstopili z zvočnim preporodom v družbi tibetanskih pojočih skled. Na voljo vam bo bife s sadjem in zelenjavo, sokovi, zdravilni sadno zelenjavni napitki in hedonistični pet hodni wellness menu. Silvestrovanje je namenjeno izključno odraslim parom.

Terme Čatež ponujajo številne dvodnevne in tridnevne pakete v dvoposteljnih, enoposteljnih sobah in apartmajih, ki vključujejo tudi polpenzion, novoletni zajtrk, silvestrsko večerjo, novoletno zabavo, neomejeno kopanje v njihovih bazenih, uporabo savne in fitnesa, dva vstopa dnevno v zimsko Termalno Riviero, bogat animacijski program. Za otroke ponujajo posebna doplačila.

Tudi Terme Topolšica ponujajo možnost silvestrovanja s polpenzionom, pozdravnim napitkom, slavnostno večerjo, praznično animacijo, neomejenim kopanjem v bazenih in vodeno telovadbo. Za otroke so pripravili posebne popuste. Pri njih lahko silvestrujete med 30.12.2014 in 2.1.2015.

Na voljo vam je veliko raznovrstne ponudbe tako po vsebini kot tudi po ceni. Odločite se za razvajanje in uživajte.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano