back to top
DomovSlovenijaRTC Krvavec - Rekreacijsko turistični center Krvavec

RTC Krvavec – Rekreacijsko turistični center Krvavec

Rekreacijsko turistični center Krvavec je večini znan predvsem po smučišču, po katerem je center tudi dobil svoje ime. Smučišče Krvavec leži le streljaj od slovenskega glavnega mesta in vsem obiskovalcem omogoča udoben in preprost dostop. Smučišče na Krvavcu je med smučarji in rekreativnimi športniki nasploh izjemno priljubljeno in velja za enega najbolje urejenih slovenskih smučišč. O tem pričajo tudi številke, saj podatki kažejo, da je to smučišče tudi eno izmed najbolj obiskanih smučišč. Smučišče Krvavec je bržkone med smučarji tako priljubljeno tudi zaradi dejstva, da nudi obilo užitkov in kvalitetno smuko, hkrati pa je Krvavec tudi do deskarjev prijazno smučišče. Na smučišču so prav tako zagotovljeni visoki standardi varnosti, še posebna skrb pa je namenjena najmlajšim, ki se s smučmi srečujejo prvič.

RTC Krvavec je torej center, ki poskrbi za celovito turistično ponudbo. Tako se pod okriljem tega centra izvaja mnogo raznovrstnih aktivnosti. Center skrbi za celovito turistično ponudbo in tako želi poskrbeti za vse, ki se odločijo za obisk tega prelepega slovenskega smučišča. Tako center nudi kontakte in posredništvo pri iskanju ugodnih in kvalitetnih nastanitev. V centru prav tako poskrbijo za izposojo in servis kvalitetne smučarske oziroma deskarske opreme. Mnogi, ki se odločijo obiskati Krvavec, pa poprej še niso imeli veliko izkušenj s smučanjem ali deskanjem, lahko obiščejo šolo za smučarske športe, ki prav tako deluje pod okriljem rekreacijsko turističnega centra. V centru so posebej pozorni tudi na aktualne razmere na smučišču, poleg tega pa je njihova prioriteta zagotavljanje varnosti na samem smučišču. Skratka, rekreacijsko turistični center Krvavec je sodoben kompleks, ki pod eno streho združuje kar najbolj raznovrstno in kvalitetno ponudbo ter na ta način obiskovalcem zagotavlja, da lahko vsak najde nekaj zase.

RTC Krvavec
RTC Krvavec
Krvavec se je v preteklih letih posodobil in tako postal med obiskovalci še bolj priljubljen, mnogi ga radi obiščejo tudi zaradi njegove ugodne lege – leži namreč v neposredni bližini Ljubljane. To pomeni, da se lahko za odhod na smučišče lahko odločimo zadnji hip, saj je smučišče zares blizu in od nas ne terja dodatnega časa za vožnjo. Poleg zimskega turizma se v centru nudijo tudi za negovanje poletnega turizma. Krvavec in okoliške gore so namreč tudi v poletnem času izjemno primerne za planinarjenje ali kateri drugi šport. V centru si skratka prizadevajo, da bi s kar najširšo možno ponudbo poskrbeli za še tako zahtevne goste ter da bi na tak način postali smučarski center, primerljiv s podobnimi centri po svetu. S tem seveda ciljajo tudi na večje število tujih gostov, pa tudi na kakovostnejšo ponudbo za domače obiskovalce. V ta namen si želijo v rekreacijsko turističnem centru v prihodnje še bolj prizadevati za razvoj novih produktov in ponudbe, ki bodo dosedanjo podobo smučarskega centra še dopolnili, hkrati pa ga postavili ob bok  podobnim evropskim centrom. To bodo skušali dosegati tudi tako, da bodo še več vlagali v izboljšanje varnosti na smučišču. Ključna prioriteta vseh, ki delujejo pod okriljem smučarskega centra na Krvavcu, pa je gotovo dobro počutje vseh, ki jih obiščejo. Le kakovostna ponudba in zadovoljni obiskovalci so namreč ključ do uspeha.

RTC Krvavec

[youtube id=”T4-FqS9sucA” width=”715″ height=”402″]

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano