back to top
DomovTermeIdeje za razvajanje v dvoje

Ideje za razvajanje v dvoje

Včasih si je preprosto potrebno vzeti nekaj dragocenih trenutkov samo za svojo ljubljeno osebo. Razvajanje v dvoje je najboljši način za izkazovanje medsebojne ljubezni, za tkanje tesnejših vezi in za izrekanje vseh tistih besed, ki jih v naglici vsakdana preprosto ne uspemo izreči. Takšni trenutki prinesejo notranji mir in sprostitev. Običajno ob besedi razvajanje pomislimo na kakšen wellness, spa center, savno, kopanje v bazenih, masažo, ipd. Razvajanje v dvoje tako pomeni vse tiste intimne kotičke, kjer si dva lahko zares vzameta čas samo zase. Takšni trenutki so idealen zaključek napornega tedna, praznovanje obletnice skupnega življenja, preživljanje prostih dni ali preprosto priložnost za okrepitev ljubezni med dvema osebama. Ker so takšni trenutki zares pomembni in dragoceni, si jih moramo znati privoščiti. Predstavljamo vam nekaj predlogov za preživljanje nepozabnega in edinstvenega razvajanja v dvoje.

Obisk wellnessa

Gotovo so razni wellness centri, ki jih je v Sloveniji na pretek, odlična ideja za preživljanje skupnih trenutkov. Wellness centri nudijo številne intimne kotičke, kjer se par lahko sprosti in poveže. Par se lahko odloči tudi za skupno ali individualne masaže, zelo priljubljeni in cenovno dostopnejši pa so tudi celodnevni paketi v wellness ali spa centrih. Takšno celodnevno razvajanje v dvoje običajno vključuje: kopanje v bazenih, masaža zanjo in zanj, uporabo savn, uporabo kopeli, kozarec penine in sadje. Na koncu takšnega razvajanja boste gotovo sproščeni in še bolj zaljubljeni.

Romantično savnanje – zakup privatne savne

Če si savne in svoje najdražje osebe ne želite deliti z nikomer drugim, mnogi centri svojim obiskovalcem nudijo tudi možnost zakupa oziroma najema privatne savne, v kateri je zasebnost in intimnost zagotovljena. Takšno savnanje je nedvomno bolj romantično, mnogi pa se v privatni savni tudi lažje sprostijo. To je tudi idealna odločitev za vse tiste, ki sicer javnih savn, zaradi ostalih ljudi, ne marajo obiskovati. Edina pomanjkljivost takšnega najema savne je običajno to, da je na voljo manj različnih vrst savn kakor če bi obiskali javno savno.

Romantični pobeg v dvoje

To je odličen način, da si vzameta kvaliteten čas zgolj zase. Mnogi spa in wellness centri tako parom poleg najema privatne savne nudijo tudi posebne romantične pakete, ki običajno vključujejo zasebni prostor s finsko in turško savno, jacuzzijem, masažnimi stoli, čajem, penino in prigrizkom. Za nekaj ur se je tako mogoče povsem odklopiti od vsakdanjega ritma in skrbi ter se popolnoma posvetiti osebi, ki vam pomeni največ na svetu. Takšni romantični paketi običajno trajajo nekaj ur in so namenjeni temu, da dragoceni prosti čas zares namenite zgolj drug drugemu.

Kopel za par

Za tiste, ki se radi predajajo blagodejnim vplivom vode, je odlična izbira tudi kopel za pare. Običajno je na voljo več različnih kopeli (z različnimi olji, ekstrakti in eteričnimi olji), poleg pa par navadno lahko uživa v sproščujoči glasbi, kozarcu penine in sadnemu prigrizku. Kopel je za uro, dve ali več na voljo samo paru, ki jo zakupi. S tem je zagotovljena intimnost in zasebnost.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano