back to top
DomovTermeRazkošje doživetij v Termah 3000 Moravske Toplice

Razkošje doživetij v Termah 3000 Moravske Toplice

Moravske Toplice so svoje mesto pod soncem našle prav v osrčju Prekmurja, kjer ljudje zase radi rečejo, da so bogati. Bogati zato, ker se zavedajo, kaj vse imajo. Danes so Terme 3000 v Moravskih Toplicah med bolj prepoznavnimi termalnimi središči v Sloveniji, ki nudijo sprostitvene in zdraviliške programe, wellness s pridihom Prekmurja, omogočajo pa tudi poslovna srečanja in kampiranje. Poleg bogastva termalno-mineralne vode goste privlačijo tudi pristne prekmurske kulinarične dobrote z izvrstnimi vini.

Zabava za vso družino

V Termah 3000 vas čaka nepozabna zabava in sprostitev,ki ste si jo od nekdaj želeli, v družbi tistih, ki jih imate najraje. Vaši najmlajši bodo še posebej veseli štrka Vikija s katerim se bodo lahko zabavali v Vikijevem otroškem klubu. Poskrbeli so tudi za bogat animacijski program, tako da se boste lahko med vašimi počitnicami vedno razvedrili.

Vodni parki

Terme 3000
Terme 3000. Slika: sava-hotels-resorts.com

Termalni vrelci v Termah 3000 ustvarjajo čarobni svet vodnih užitkov. Prepustite se neskončnim možnostim, saj vam tam poleti in pozimi pričakuje 5.000 m2 vodnih površin, 31 pokritih in odkriti bazenov z navadno in z zdravilno črno termomineralno vodo, tobogani, skakalni bazeni in posebni bazeni za otroke. Spust po adrenalinskem toboganu AQUA LOOP s 360-stopinjskim obratom,na katerega so še posebej ponosni , saj je četrti najhitrejši tobogan v Evropi  ali preizkus tobogana Prosti pad pa je doživetje, ki si ga boste zapomnili.

V vodnem parku lahko izbirate med pokritimi bazeni in bazeni na prostem, ki v dveh nivojih ponujajo pestre programe in atrakcije:divjo reko-brzico, vodnozračne ležalnike, gejzire, slapove, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodne tokove, žvrkljajoče kopeli. Posebnost v ponudbi je bazen za skoke v vodo  z enega ali treh metrov. Povzpnete se lahko na 22-metrski stolp s toboganoma dolžine 170 in 140 metrov z vizualnimi in zvočnimi efekti, ter toboganom Prosti pad. V kopališkem kompleksu so tudi turške in finske savne, solarij, igralnica za otroke, restavracije in pivnica.

Namestitev

Terme 3000razpolagajo s tremi hoteli (Hotel Livada Prestige, hotela  Ajda in hotel Termal), apartmajskim in turističnim naseljem ter kampom, skupno pa je na voljo skoraj 1.400 ležišč.

  • Hotel Livada Prestige je prvi hotel s petimi zvezdicami v Evropi, ki ponuja popolno sprostitev v zdravilni »črni« termo-mineralni vodi kar v hotelski sobi. Vsak hotel ima lastno kopališče, kjer lahko uživate v blagodejnih učinkih naravne črne termo-mineralne vode in navadne vode.
  • Turistično bungalovsko naselje sestavljajo romantične hišice, krite s slamo, tipične elemente arhitekture prekmurskih vasi pa ohranja tudi bližnje apartmajsko naselje.
  • Kamp s 430 kampirnimi mesti je odprt vse dni v letu in se nahaja v neposredni bližini bazenskega kompleksa Terme 3000.
  • Apartmajsko naselje Prekmurska vas nudi edinstveno doživetje, saj je njihova arhitektura tipično prekmurska. Apartmaji so različnih velikosti in nudijo popolno neodvisnost in lastno razporejanje časa ter aktivne počitnice.

Cenik

Na njihovi spletni strani najdete aktualne kataloge s cenami in posebnimi ponudbami.

 

M. R.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano