back to top

M Hotel

M Hotel se ponaša z izjemno priročno lokacijo – hotel se namreč nahaja blizu mestnemu jedru, hkrati pa je zelo blizu avtocestnega omrežja in je kot tak odlična nastanitvena možnost za vse, ki si poleg našega glavnega mesta želijo ogledati tudi ostale znamenitosti v Sloveniji. Od mestnega jedra je hotel tako oddaljen zgolj 1,5 kilometra. M Hotel je primeren tako za turiste, katerih primarni interes je ogled Ljubljane in ožjega središča mesta, prav tako pa je primerna odločitev tudi za poslovneže, ki želijo dobro lokacijo in hitro dostopnost do avtoceste.

Za bivanje v hotelu se odloča tudi precej športnikov, saj je blizu hotela kar nekaj priljubljenih športnih parkov. V hotelu so poskrbeli tudi zanje, saj ima kar nekaj sob podaljšane postelje za bolj visoke ljudi, na primer košarkarje.

Sobe, konferenčne kapacitete in še kaj

Hotel se lahko pohvali s kar 154 sobami, ki so udobno in sodobno opremljene. Prav tako se v hotelu nahaja kar 9 konferenčnih enot, ki so zgrajene in postavljene tako, da jih je moč poljubno in fleksibilno združevati po potrebi. Skupaj tako lahko te enote gostijo kar 300 udeležencev, maksimalna zmogljivost največje konferenčne enote pa je 100 sedišč (postavljenih v postavitvi kino). Ne preseneča torej, da se za M Hotel odločajo mnoga podjetja, ki v teh prostorih organizirajo izobraževanja, konference, seminarje, predstavitve in druga družabna srečanja.

Poleg tega nudi hotel še banketno ponudbo, ki zajema osvežilne napitke, kosila (samopostrežna) in večerje. Restavracija je primerna za 120 gostov, ko pa je zunaj topleje, je na voljo tudi terasa, s čimer se kapacitete restavracije vidno povečajo – za skoraj enkrat. Brezžični internet je danes že nuja, zato svojim gostom M Hotel omogoča tudi to storitev brezplačno.

Za družine, turiste in poslovneže

M Hotel s svojo široko in raznoliko ponudbo tako predstavlja primerno nastanitveno možnost tako za družine, pare, turiste kakor za poslovne goste. Poleg sob nudi tudi prostore za organiziranje različnih skupinskih srečanj.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano