back to top
DomovSlovenijaLesar hotel Angel

Lesar hotel Angel

Lesar hotel Angel se nahaja v starem mestnem jedru mesta Ljubljana. Umeščen je v prenovljeno starejšo stavbo, ki gostom omogoča začutiti zgodovino pomešano s sodobnimi oblikovalskimi trendi. Zgodovinska arhitektura hotela mu daje tudi poseben čas in pridih, ki goste le stežka pusti ravnodušne. Prav tako se hotel odlikuje z zelenim vrtom v hotelskem atriju, ki nudi čudovite razglede na samo mesto.

Kaj vse ponuja Lesar hotel Angel?

Hotel se ponaša z bogato ponudbo. Tako so gostom na voljo sobe, opremljene s KTV/Sat TV, telefonom, tušem, WC, kopalno kadjo, mini barom, brezžičnim internetom (wi-fi), sefom, sušilcem za lase, dodatnim ležiščem, klimo, sobno postrežbo, otroško posteljico, dovoljeni pa so tudi hišni ljubljenčki. V sklopu dodatne ponudbe so gostom na voljo še konferenčni prostori, seminarska soba, zajtrkovalnica, v avli pa tudi neomejen brezžični dostop do internetne povezave. Prav tako na željo gostov nudijo organizirano varstvo malčkov. Za goste lahko organizirajo tudi izlete po Sloveniji in jim uredijo prevoz do letališča. Parkirna mesta hotela se nahajajo na ulici in so rezervirana za goste hotela. Če želijo gostje svoja vozila parkirati na parkirišču oziroma garaži, je le to mogoče izven namestitvenega objekta, na javnih površinah.

Vse sobe hotela so sodobno opremljene, s pridihom tradicije in zgodovine. Sobe gostom ponujajo vse udobje, ki ga pričakujejo, ko odidejo na pot.
Recepcija je za svoje stranke odprta med 7 uro zjutraj in do polnoči, vse dni v tednu.

Gostje lahko izbirajo med 12 sobami in 7 apartmaji. Pika na i pestre in bogate ponudbe pa je gotovo prijazno osebje, ki se z gosti lahko sporazumeva v slovenskem, angleškem, nemškem, italijanskem, hrvaškem, srbskem in ruskem jeziku.

V bližini hotela se nahaja več znamenitosti stare Ljubljane – Stari in Gornji trg, Herkulov vodnjak in Stiški dvorec, Galerija Škuc ter mnogi butiki in manjše trgovinice, ki se nahajajo v pritličju zgodovinskih stavb, ki obkrožajo sam hotel.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano