back to top
DomovSlovenijaHotel Vesna

Hotel Vesna

Terme Topolšica so sodoben zdraviliški kompleks, ki s svojo sodobnostjo in prijetnim ambientom svojim gostom nudi sproščujoč oddih in kvalitetne zdravstvene tretmaje. V samem srcu term se nahaja Hotel Vesna, ki na nek način predstavlja samo srce oziroma središče tega zdravilišča. Hotel Vesna s svojo raznoliko ponudbo in kakovostnimi storitvami poskrbi, da se vsak njen gost domov vrača zadovoljen in z željo po ponovnem obisku.

V Hotelu Vesna je moč poiskati nastanitev, zgolj kulinarične užitke, sproščanje in zabavne aktivnosti ali pa organizirati različne prireditve in izobraževanja. Na področju nastanitev vas v hotelu pričakujejo lepe in urejene sobe, v katerih bo gost našel vse, kar potrebuje za popoln oddih. Sobe hotela tako ponujajo prijetno bivanje. V sobah so gostu na razpolago televizija, telefon, wc, kopalnica (pri čemer lahko gostje izbirajo med kopalnico s tušem ali kadjo), hladilnik (izbirno), sušilec za lase in glede na želje gosta tudi balkon. Sobe so prostorne in svetle ter gostom nudijo udobje med bivanjem v termah.

Poleg nastanitev hotelska ponudba zajema tudi prostore za izvajanje raznih prireditev, seminarjev, zabavne popoldanske ali večerne aktivnosti in izobraževanja. Veliko podjetij se zato odloči za izobraževanje svojih zaposlenih v takšnem vzdušju, saj se sproščeni človek v prijetnem ambientu počuti bolje in je bolj dojemljiv za nova znanja in veščine. Tako je Hotel Vesna pogosto prizorišče raznih eno ali večdnevnih seminarjev, izobraževanj, predavanj, simpozijev in programov, pri čemer je velika prednost hotela tudi ta, da so v ta namen na razpolago precej velike površine prostorov, ki sprejmejo tudi večje število udeležencev. V Hotelu Vesna je tako moč najeti seminarsko dvorano, ki sprejme do 60 oseb ali pa enega izmed manjših prostorov, namenjenih in opremljenih za različne dejavnosti. Ti manjši prostori sprejmejo do nekje 25 oseb. Pri tem se tudi cene za najem tovrstnih prostorov ugodne in na ta način odlična priložnost za kreativno in ustvarjalno okolje raznih skupin in podjetij, ki se odločijo za tovrstni način izobraževanj.

Hotel VesnaHotel Vesna pa poleg prostorov, namenjenih resnim, delovnim aktivnostim, razpolaga tudi z zunanjim in notranjim vodnim parkom. Termalna voda v tem vodnem parku poskrbi za človekovo dobro počutje in blagodejno vpliva na zdravje in počutje. Poleg bazenskega kompleksa se je moč sproščati tudi v finski in infra savni ali pa v turških kopelih. V vsakem primeru je ta del hotelskega kompleksa namenjen krepitvi in ohranjanju dobrega psihičnega in fizičnega stanja človeka. V Hotelu Vesna je poskrbljeno tudi za tiste, ki se radi predajajo sončnim žarkom. Tako lahko v katerem koli letnem času obiščete solarij in si pridobite lepo porjavelo polt.

Hotel Vesna ponuja tudi odlično restavracijo, ki se nahaja znotraj samega hotela. Hotelska restavracija nudi raznovrstne kulinarične poslastice in presežke ter s svojo ponudbo zadovolji tudi zahtevnejše goste. Restavracija nudi skupno kar 400 sedežev. Osebje restavracije Hotela Vesna se vselej maksimalno potrudi za svoje goste in se trudi ustvariti zares lepe izkušnje. Poleg restavracije je moč posedati tudi v aperitiv baru in kavarni, ki sta namenjeni prijetnemu in sproščenemu druženju ob kozarcu dobre pijače ali slastni sladici. Hotel Vesna v Termah Topolšica je tako odličen kraj, ki ga radi obiščejo tako stari in mladi in kamor se gostje radi ponovno vračajo.

T. G.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano