back to top
DomovSlovenijaHotel Park Ljubljana

Hotel Park Ljubljana

V centru Ljubljane, tik pred vhodom v stari del mesta in v bližini mestnega gradu, tržnice in glavnega mestnega trga, dobite prijeten in gostoljuben hotel, in sicer Hotel Park Ljubljana. Kljub temu, da se hotel nahaja v centru mesta, vam zagotavljajo miren in sproščen spanec. Ravno lokacija hotela je ena njegovih glavnih prednosti, saj se vsi glavni dogodki izvajajo par korakov stran.

Kakovostne hotelske storitve po ugodnih cenah

V hotelu si prizadevajo ponujati kakovostne hotelske storitve po ugodnih cenah. Poleg sob in gostinskih storitev, ki vam jih ponujajo, lahko dobite še veliko drugih storitev, s katerimi vam želijo ustreči. Gostoljubno in prijazno hotelsko osebje vam bo v času bivanja v hotelu vedno na razpolago ter se bo z vsemi svojimi močni trudilo ugoditi vašim željam in zahtevam.

Sobe, v katerih boste nameščeni, so moderno in ustrezno opremljene z dodatnimi tehnološkimi napravami, brez katerih v današnjih časih enostavno ne gre. Vse sobe so tako opremljene s telefonom, sušilcem za lase, televizijo in WI-FI internetnim dostopom. Poleg tega ima vsaka soba lastno kopalnico s tušem in WC-jem. Za nastanitev v Hotel Parku Ljubljana lahko izbirate med štirimi vrstami sob, in sicer med družinsko, standardno, suite in superior sobami. Med temi sobami lahko izberete tisto, ki vam najbolj ustreza za zadovoljitev vaših potreb. Če potrebujete več prostora oz. bivate z otroci, je za vas najbolj primerna družinska soba. Tisti, ki v hotelu bivate iz poslovnih razlogov, pa boste zagotovo bolj zadovoljni s suito ali superior sobo. Cene prenočitve se seveda razlikujejo glede na vrsto sobe, saj so standardne sobe nekoliko ugodnejše, medtem ko so npr. superior sobe najdražje, vendar vam tudi največ ponujajo in imajo največ dodatne opreme.

Konferenčna dvorana

Za razne poslovne in družabne dogodke vam Hotel Park ponuja na novo zgrajeno konferenčno dvorano, ki se nahaja v pritličju hotela. Sprejme lahko do 40 udeležencev in v ponudbi vključuje brezžični internetni dostop, LCD projektor, platno, flip chart ter primerno ozvočenje. Hotelsko osebje v času poslovnih srečanj ali družabnih dogodkov dodatno poskrbi še za kava pavze, kosila in večerje, tako da imajo udeleženci vse, kar potrebujejo.

Restavracija Park in Spark bar

V sklopu hotela najdete restavracijo Park, kjer se prvovrstni kuharji vsak dan trudijo, da izkusite odlične kulinarične specialitete. Restavracija Park je znana prav po okusnem in širokem izboru raznovrstnih jedi, ki jih ponuja. Kuharji in osebje v restavraciji z veseljem prisluhnejo vašim željam in idejam ter vas lahko že ob naslednji večerji skušajo prijetno presenetiti s kakšno novo ali posebno jedjo, ki izhaja iz vaših želja oziroma okusov. Poleg restavracije dobite v sklopu hotela še Spark bar, kjer vam zagotavljajo, da vam pripravijo najboljšo kavo daleč naokoli. Poleg kave lahko omenimo še pestro izbiro okusnih koktejlov, ki vam jih v Spark bar pripravijo izkušeni barmani.

Hotel Park Ljubljana je izredno dober hotel, ki vam ponuja kakovostne hotelske in druge storitve, s katerimi boste zagotovo zadovoljni. Poleg prej omenjenih storitev se v hotelu dogajajo še razni tematski in drugi večeri, ki poskrbijo tudi za vašo zabavo. Umetnost, ples, glasba in teater so namreč del srca hotela Park. Če iščete ali potrebujete primeren kraj za vašo prenočitev v centru mesta, je torej Hotel Park odlična rešitev.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano