back to top
DomovSlovenijaHotel Mons

Hotel Mons

Hotel Mons je prvi slovenski dizajn hotel v Ljubljani, ki se nahaja ob zahodni ljubljanski obvoznici in je oddaljen le nekaj kilometrov od središča mesta. Ta hotel je najbližji slovenski hotel letališča Jožeta Pučnika in velja za enega najboljših hotelov v Ljubljani.

Hotelske storitve in ponudba

Hotel s štirimi zvezdicami vam ponuja raznoliko hotelsko in drugo ponudbo storitev, ki zagotovo zadovoljijo želje in potrebe vsakogar. Poleg tega je lega hotela odlična izhodiščna točka za raziskovanje krajev po Sloveniji. Kljub temu, da je središče Ljubljane oddaljeno le par minut vožnje od hotela (natančneje 4 km), hotel Mons leži v objemu narave in vam ponuja lep razgled na okolico. V sklopu hotela vam je na voljo obsežni parkirni prostor ter odlična infrastruktura in storitve. Na voljo imate 111 standardnih sob, tri apartmaje ter fitnes center in savno, kjer si lahko privoščite sproščujoč in topel oddih. Poleg omenjene ponudbe so podjetnikom in poslovnežem na voljo še sejne sobe, ki so idealne za razne poslovne sestanke. V sklopu hotela najdete še vrhunsko restavracijo a’ la carte Atrium ter Polno skledo, ki je ena najboljših oziroma mogoče celo najboljša samopostrežna restavracija v Ljubljani.

Dizajn hotel in koncept arhitekture hotela Mons

Posebnost oblike in arhitekture hotela Mons je hitro vidna že na prvi pogled. Hotel in kongresni center imata razgiban tloris in prerez, vrinjen v naravno okolje. Pri arhitekturi in osnovnem konceptu dizajna hotela se je v največji meri želelo ohraniti stik z naravo in hkrati povezati najkvalitetnejše elemente na lokaciji zgradbe. Celoten objekt so celo zasukali in premaknili tako, da so lahko ohranili dve obstoječi bukvi med kriloma hotelskih sob. Hotel je poln raznih arhitekturnih in dizajnerskih zgodb ter zanimivosti. Že sama zasnova arhitekture izkorišča kompleksno geometrijo terena, osvetlitev in barve hotela pa še dodatno poudarjajo zanimiv dizajn in strukturo hotela. Zgodba barv v hotelu vključuje osnovne barve po nadstropjih, mimetrične barve na fasadi, razne zamenjave barv in kontraste ter poigravanje z materiali in detajli, ki naredijo barvno strukturo hotela izredno privlačno in zanimivo. Moderen dizajn zgradbe še dodatno poskrbi, da oblika zgradbe izpade še bolj posebna in luksuzna.

Nastanitev v sobah in organizacija izletov

V sklopu hotela Mons lahko bivate tako v apartmajih kot v sobah. Sobe v hotelu so enoposteljne in dvoposteljne ter vam ponujajo udobno namestitev in razne dodatne storitve, ki jih lahko koristite. Poleg tega so zelo moderno opremljene tako, da v njih dobite vse, kar potrebujete za kvalitetno namestitev. Poleg sob lahko izbirate še med Junior in Executive suito. Executive suita vam ponuja doživetje maksimalnega luksuza v hotelu. Ta prijeten apartma se nahaja na mirni lokaciji in vsebuje ločeno spalnico in dnevni ali delovni prostor. S svojimi 68 m2 vam poleg tega ponuja veliko prostora in je idealna rešitev predvsem za poslovneže. Hotel Mons je tudi izredno zanimiva izhodiščna turistična točka, od koder lahko odpotujete na izlete po Ljubljani ali okolici. Ljubljano lahko obiščete tudi peš ali s kolesom ter tako v miru uživate v spoznanju glavnega mesta Slovenije. Tistim, ki želijo odpotovati na izlet z avtom, pa so na voljo znane slovenske turistične točke, ko so npr. Bled in Bohinj, Lipica itd.

Storitve hotela Mons, njegov dizajn in oblika ter lokacija, kjer se nahaja, vam torej ponujajo možnost preživljanja lepih in zanimivih trenutkov. V Ljubljani in njeni okolici je ta hotel zagotovo eden zanimivejših, ki jih je vredno obiskati.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano