back to top
DomovSlovenijaHotel Mladika

Hotel Mladika

Hotel Mladika je ena izmed nastanitvenih možnosti, izmed katerih lahko izbirajo tisti, ki se odločijo svoj prosti čas ali dopust preživeti v Termah Topolšica. Hotel Mladika je tako odlična izbira za vse tiste, ki želijo umirjeno in nekoliko bolj intimno lokacijo, s čudovito okolico in odličnimi pogoji za popoln oddih.

Hotel Mladika se torej nahaja na nekoliko bolj odmaknjeni lokaciji, ki pa je kljub večji zasebnosti, ki jo nudi, še zmeraj le streljaj od termalnega kompleksa in bazenov. Zaradi svoje lege je hotel odličen za večje ali nekoliko manjše zaključene družbe ali skupine, ki si želijo miru in zasebnosti. Hotel ponuja urejene in lepo opremljene sobe, ki nudijo vse, kar človek potrebuje za popoln oddih. Nastanitev v hotelu Mladika je tako čudovita dopolnitev sproščanju v termalnih bazenih ali bližnjem Wellness centru Zala.

Hotel Mladika ima poleg nastanitvenih možnosti – sob, tudi lastno restavracijo z bogato kulinarično ponudbo. Svojim obiskovalcem tako nudi raznovrstne menije, ki zadovoljijo tudi zahtevnejše goste. Lastna restavracija je velika prednost tudi zato, ker je sam hotel nekoliko odmaknjen od ostalega dela termalnega kompleksa. Poleg restavracije je v hotelu moč uživati tudi v zdravilni termalni vodi, ki poskrbi za popolno rehabilitacijo in sprostitev. Moč in zdravilnost termalne vode je namreč danes že dobro znano dejstvo, zato je namakanje v termalnem hotelskem bazenu ne le odlična sprostitev, temveč s tem veliko naredimo tudi za svoje zdravje in psiho-fizično počutje.

Multipla sklerozaV Hotelu Mladika je moč najti tudi terapevtske prostore in pa Center obnovitvene rehabilitacije za obolele z multiplo sklerozo. Tako nudi Hotel Mladika zares celovito ponudbo zdraviliških, nastanitvenih in prehranjevalnih storitev. V hotelu tako poskrbijo, da se vsak njihov gost počuti kot doma in da se po končanem obisku želi ponovno vrniti nazaj.

Poleg Hotela Mladika je v sklopu Term Topolšica moč izbirati še med nekaterimi drugimi nastanitvenimi možnostmi. Tako se lahko obiskovalec odloči za prenočevanje v Hotelu Mladika, Hotelu Vesna ali pa v katerem izmed apartmajev apartmajskega naselja Ocepkov gaj. S tem je nastanitvena ponudba zares raznolika in tako zagotavlja, da lahko vsak izbere sebi najustreznejšo nastanitev. Hotel Mladika je tako odličen za tiste, ki potrebujejo nekoliko več miru in zasebnosti, s svojimi kapacitetami je primeren tudi za številčnejše skupine, prav tako pa je umeščen v idilično naravno okolje in je zaradi tega odlična odločitev vseh tistih, ki za svojo sprostitev in dobro počutje potrebujejo stik z naravo.

Svojo nastanitveno ponudbo hotel dobro dopolnjuje s terapevtskimi tretmaji in zdravilno močjo termalne vode. Kdor torej želi pobegniti v mirno okolje in lepo naravo, je v Hotelu Mladika gotovo prišel na pravo mesto. Za odlično hotelsko – zdraviliško ponudbo še dodatno tudi prijazno in ustrežljivo osebje, ki se zares potrudi za vsakega gosta posebej. S tem želijo, da bi se gostje radi vračali nazaj, hkrati pa se v hotelu zavedajo, da se dober glas zares sliši v deveto vas. Hotel Mladika je torej odlična priložnost za vse tiste, ki se želijo v prijetnem in zdravilnem ambientu sprostiti in si povrniti duševni mir in dobro fizično pripravljenost. Navadno pa se gostje po prvem obisku hotela zelo radi ponovno vrnejo nazaj.

T. G.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano