back to top
DomovSlovenijaHotel Medno

Hotel Medno

Hotel Medno je hotel v predmestju Ljubljane, ki spada pod okrilje Epic Eco hotel groupa. Gre za sodoben in moderno opremljen hotel, ki se nahaja v mirnem okolju. Z ene strani ga obdaja gozd in mirna narava, z druge strani pa lahko s hotela občudujete prelep pogled na reko Savo in Kamniško-Savinjske Alpe.

V hotelu lahko najdemo različne sobe in apartmaje, ki so opremljeni po različnih kategorijah, ki ustrezajo vsem okusom. Poleg sob se v hotelu nahaja tudi kongresna dvorana, kjer lahko poslovneži in podjetniki organizirajo razne kongrese in poslovne sestanke. V hotelu si postavljajo prioriteto nuditi strankam vse potrebno za udobno nastanitev in prenočitev ter se s prijaznim osebjem in dobrimi ponudbami trudijo zadovoljiti vse potrebe njihovih gostov.

Ostale storitve

V sklopu hotela se nahaja restavracija, ki s pestro kulinarično ponudbo in lepim ambientom ponuja strankam tudi možnost večjih praznovanj, kot so npr. rojstnodnevna praznovanja, družinska kosila in poroke. V restavraciji se lahko tako prepustite raznim gurmanskim užitkom, ali po potrebi organizirate večje praznovanje ali kosilo s svojimi bližnjimi prijatelji. Poleg restavracije ponujajo v hotelu tudi wellness storitve, kjer se lahko stranke sproščajo v hidromasažnih kadeh, namenjenih predvsem razvajanju v dvoje. Tako se lahko predvsem zaljubljeni pari razvajajo v romantičnem okolju. V wellness centru ponujajo tudi najrazličnejše masaže. Izbiramo lahko med klasičnimi masažami ali raznimi posebnimi vrstami masaž, kot so npr. aroma masaža, tajska masaža z olji, športna ali čokoladna masaža itd. Poleg masaž in ostalih storitev lahko v sklopu wellness centra za vse ljubitelje savnanja dobimo še finsko in infrardečo savno. V hotelu tudi redno ponujajo posebne pakete in ponudbe po ugodnih cenah, zato je to koristno vnaprej preveriti in izkoristiti akcije.

Sobe in apartmaji

Apartmaji in sobe v hotelu Medno so moderno opremljeni in nudijo prijeten počitek. Vse sobe imajo lastno kopalnico ter so opremljene z dodatno opremo, kot so telefon, plazma tv, internet, mini bar, sef itd. Sobe, ki so opremljene z balkonom, nudijo gostom hotela še čudovit razgled na gozd in gore. Poleg standardnih storitev in opreme, ki jih dobimo v sobah, lahko gosti hotela naročajo tudi dodatne posebne storitve, kot so npr. sobna strežba in podobno. Osebje hotela skuša tako ustreči vsem zahtevam gostov v času bivanja v hotelu.

Za prenočitev in nastanitev v hotelu Medno lahko trenutno izbirate med bussiness sobami, apartmaji in sobami v depandansi. V hotelu je trenutno na voljo 26 sob in 3 apartmaji. Če torej iščete ali potrebujete hotel pri Ljubljani, ki vam ponuja miren oddih in počitek v stiku z naravo, je hotel Medno zagotovo zelo dobra izbira za vašo nastanitev.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano