back to top

Hotel Lev

Če iščete sodoben in luksuzen hotel v okolici Ljubljane, ki vas bo s svojimi petimi zvezdicami in visoko-kakovostnimi ponudbami navdušil, je Hotel Lev prava odločitev za vašo nastanitev. Hotel je zaradi svoje lege zlahka dostopen iz vseh avtocestnih povezav, od letališča Jožeta Pučnika pa je oddaljen zgolj pol ure vožnje z avtomobilom. Ponudba in storitve v Hotelu Lev so visoke kategorije, zato lahko tudi bolj zahtevni gosti pridejo na svoj račun.

Od gostilne do hotela visoke kategorije

Zgodovina nastanka hotela sega v leto 1964, ko je bil hotel zgrajen v mestnem središču, kjer je predhodno poslovala priznana gostilna Pri Levu. Prav zato so novonastali hotel poimenovali Hotel Lev z namenom, da bi ohranili tradicijo in sloves gostilne. Skozi čas je hotel z vrhunsko ponudbo hotelskih in gostinskih storitev postal vse bolj priljubljen in tako je po dobrih tridesetih letih uspešnega poslovanja in širjenja storitev postal prvi hotel s petimi zvezdicami v Ljubljani. Danes je hotel priljubljena točka številnih tujih in domačih turistov, ki si želijo vrhunskih hotelskih storitev ter prenočitve in bivanja v izjemnem okolju.

Namestitev

Hotel Lev vam ponuja različne vrste namestitve, in sicer lahko izbirate med bivanjem v standardnih ali superior sobah, apartmajih ter v posebnih sobah, ki so prilagojene invalidom. Vse sobe so ustrezno moderno in luksuzno opremljene, saj prefinjen občutek za eleganco najdete tako v standardnih kot v superior sobah. Predvsem superior sobe so primerne tudi za tiste, ki bivajo v hotelu iz poslovnih razlogov, saj omenjene sobe odlikujejo sodobna tehnična oprema in čudoviti razgledi na okolico. Superior sobe so opremljene s francoskim ležiščem nadstandardne kakovosti, klasičnim pohištvom, pestro pisarniško opremo, primerno za poslovne goste ter bogato multimedijsko vsebino. Sobe za goste s posebnimi potrebami pa so prilagojene tako, da jim nudijo vse potrebno za nemoteno in udobno bivanje. Poleg tega gostom ponujajo še krasen pogled na mesto, grad in okolico. Za udobje gostov in vse potrebno za prijetno bivanje skrbi prijazno in ustrezno izkušeno hotelsko osebje, ki se v času bivanja gostov trudi, da zadovolji vse potrebe in zahteve.

Odlične konferenčne kapacitete in dvorane

V hotelu so posebne omembe vredne tudi kongresne dvorane in konferenčne kapacitete, ki jih dobite v sklopu hotela. Vse sejne in kongresne dvorane so sodobno komunikacijsko opremljene in idealne za gostovanje raznih kongresov, seminarjev, porok, modnih revij, poslovnih srečanj itd. Poleg prostorov vam lahko v sklopu celovite hotelske ponudbe pripravijo posebne kulinarične specialitete ter uredijo prostore po vaših željah in potrebah.

Gostinska ponudba

Poleg omenjenih hotelskih ponudb vam Hotel lev postreže še z vrhunskimi gostinskimi ponudbami, kjer se lahko razvajate z izbranimi gastronomskimi specialitetami in odličnimi sortami vin. V sklopu hotela dobite, poleg aperitiv bara in hotelske restavracije, ki vam ponuja celovito kulinarično ponudbo, še à la carte restavracijo Pri Levu. Ta restavracija vam ponuja kulinarične storitve visokih standardov, saj je prejela tudi mestno priznanje v kategoriji vrhunske restavracije.

V Ljubljani in njeni okolici je Hotel Lev eden najboljših hotelov, ki ponuja nadstandardne hotelske storitve. Vsi, ki v hotelskih storitvah iščete visoko kakovost in standard, boste z bivanjem v Hotelu Lev zagotovo zadovoljni, saj gre za odličen in prvovrsten hotel.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano