back to top
DomovSlovenijaHotel Atrij

Hotel Atrij

Hotel Atrij je hotel s štirimi zvezdicami, ki se nahaja v središču Zreč in spada pod okrilje Term Zreče. V svoji ponudbi vam poleg sob in standardnih hotelskih storitev ponuja še klub zdravja, spa in wellness storitve z bazenom, bar in restavracije ter konferenčne sobe in storitve.

Energijsko varčen hotel, ki vas bo navdušil

Hotel Atrij superior je energijsko varčen hotel, ki s tem zagotavlja zmanjševanje vplivov na naravo in okolje ter vam hkrati nudi udobje in storitve, ki so primerni za vse moderne hotele. Ta hotel vas bo navdušil z zgodbo o jabolku oz. sadežu, ki predstavlja naravni vir zdravja in energije ter obnavlja in ohranja mladost. Prijazno hotelsko osebje vam bo s svojimi storitvami v času nastanitve nudilo vse potrebno za udobno in popolno bivanje v hotelu. Osebje hotela si namreč stalno prizadeva ugoditi vsem potrebam in željam, ki jih imajo gosti hotela, ter ponujati z vrhunskimi storitvami dodatno vrednost osnovnim hotelskim storitvam.

Sobe in druge storitve

Sobe v hotelu so prijetno in sodobno opremljene ter vam ponujajo še veliko dodatne tehnološke opreme, ki skrbi za vaše dobro počutje in zabavo. V hotelu Atrij lahko izbirate med nastanitvami v raznih dvoposteljnih sobah in suitah, ki so lahko tudi družinske, za vse tiste, ki potrebujejo več prostora oziroma tiste, ki v hotelu bivajo z otroci. Vse sobe in apartmaji so opremljeni s klimatskimi napravami in lastno kopalnico s tušem ter drugimi dodatki, kot so kabelska tv, minibar, balkon s pogledom na okolico, sušilec za lase, miza, omara in kavč. Poleg tega v sobi vsak dan dobite brezplačne izdelke za osebno nego. Ljubiteljem luksuza in prestižnejših sob pa so na voljo še sobe Suite Gala, ki so dodatno opremljene z lastno finsko savno ter masažno kadjo z ogretim keramičnim ležiščem ter sobe Gala Prestige, ki imajo še parni tuš in masažno kad na terasi. V teh sobah boste zagotovo zadovoljni, saj se lahko kar v njih prepustite sproščujočim trenutkom.

Poleg omenjenih sob dobite v sklopu hotela čudežni svet razvajanj v Idila wellness & Spa centru. V tem centru lahko doživite nov svet užitkov in razvajanj, v katerem se z dotikom posebnih arom in vonjev prepustite izkušenemu osebju ter uživate v popolni sprostitvi pri raznih masažah in negah obraza in telesa. Tu boste tako lahko pozabili na vsakodnevne stresne dejavnosti in skrbi, saj vam zagotavljajo popolno sprostitev in uživanje v sproščujočem okolju.

V sklopu hotela najdete tudi bar in tri odlične restavracije, kjer vam postrežejo okusne jedi, ki so pripravljene iz zdravih in naravnih sestavin, pridelanih med posameznimi letnimi časi na okoliških kmetijah. V restavracijah si lahko tako privoščite uživanje raznih regionalnih in slovenskih kulinaričnih dobrot.

Za poslovne goste hotela, ki potrebujejo posebne prostore za izvajanje raznih seminarjev, kongresov, sestankov in podobnih aktivnosti, je na voljo pet seminarskih dvoran, ki lahko sprejmejo od 30 do 80 oseb ter ena velika kongresna dvorana s kapaciteto sprejema 280 oseb. Dvorane vam po dogovoru osebje hotela tudi ustrezno uredi in poskrbi za vso opremo, ki jo potrebujete.

Hotel Atrij je torej zelo zanimiv hotel, ki vam s svojimi sobami in storitvami ponuja vse, kar lahko od modernega hotela pričakujete. Poleg tega moramo upoštevati dejstvo, da gre za varčen hotel, ki skrbi za okolje, v katerem živimo, kar je le dodaten razlog za njegov obisk, ko potrebujete hotel za vašo nastanitev.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano