back to top
DomovSlovenijaHostel Ava

Hostel Ava

Hostel Ava v Ljubljani je gotovo eden izmed hostlov v naši prestolnici, kjer je vredno prenočiti. Njegova posebnost je prekrasna zgodovinska stavba, v kateri se hostel nahaja in sam značaj hostla. Lokacija hostla v samem centru naše prestolnice je tudi odlična izhodiščna točka za pohajkovanje in raziskovanje središča mesta. Poleg hostla se v isti stavbi nahaja še Akademija za vizualne umetnosti, kar pripomore k kreativnemu vzdušju in umetniškemu pridihu hostla.

Hostel, ki kipi od ustvarjalnosti

Gotovo se le malo hostlov lahko pohvali s tako ustvarjalno energijo kot jo srečamo v Hostlu Ava. Sobe, v katerih gostje bivajo, so nameščene v ateljejih in v risalnicah študentov, ki obiskujejo Akademijo za vizualne umetnosti. To daje bivanju v hostlu poseben čar.

Kaj nudijo?

Hostel Ava svojim obiskovalcem nudi tako privatne kakor skupne spalnice. Pri skupnih ležiščih lahko izbirate med spalnicami za 3, 4, 5 ali 8 oseb. Poleg tega je na voljo tudi ena več-posteljna spalnica s kar 19 ležišči za večje skupine. Poleg spalnih prostorov je poskrbljeno tudi za sanitarije in skupne tuše. Prav tako je gostom na voljo dnevni prostor za druženje, brezplačen internet, avtomat s pijačo, varno shranjevanje prtljage, majhna kuhinja, kjer lahko gostje uporabljajo mikrovalovno pečico in grelnik vode. Seveda lahko gostje dobijo tudi rjuhe in brisače (z doplačilom). Poleg tega prijazno osebje skrbi še za prenekatere želje svojih gostov, prav tako pa vam nudijo brezplačne turistične informacije, zemljevide mesta, zloženke z raznimi informacijami in še in še.

Idealna lokacija

Prednost bivanja v Hostlu Ava je gotovo njegova izjemna lokacija v samem osrčju mestnega vrveža naše prestolnice. Odlična lokacija tako pomeni, da lahko lepote Ljubljane gostje raziščejo brez uporabe prevoznih sredstev. Tako imajo celotno mestno središče na dosegu svoje dlani. Poleg lege k udobnemu bivanju prispeva tudi čistoča in prijazno osebje, ki zna svetovati, kako kar najbolje izkoristiti čas, ki vam je na voljo za raziskovanje mesta.

Umetniški pridih hostla daje bivanju v njem poseben pečat, hkrati pa gostje s svojim obiskom podpirajo študijske prakse in soustvarjajo sodobno umetniško sceno našega glavnega mesta.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano