back to top
DomovSlovenijaAntiq Hotel

Antiq Hotel

Antiq Hotel je eden izmed butičnih hotelov v Ljubljani. Nahaja se v romantičnem in karizmatičnem starem mestnem jedru. Umeščenost samega hotela mu daje poseben čar. Ker se hotel nahaja v neposrednem središču starega mestnega jedra, parkiranje neposredno ob hotelu žal ni mogoče. Vendarle pa parkirna mesta niso daleč.

Ponudba hotela Antiq

Hotel Antiq svojim gostom ponuja 24-urno recepcijo, kjer vas pričaka usposobljeno in prijazno osebje. Hotelsko osebje se za goste hotela maksimalno potrudi ter jim nudi želene informacije. Poleg recepcije je ves dan in vso noč odprt tudi hotelski bar, ki ga odlikuje odprto ognjišče (kamin) in udobni kavči. Atmosfera v hotelu in baru je tako izjemno sproščena in prijetna. Gostom je na voljo tudi 24-urna sobna postrežba. Sobe so primerne tako za družine kakor za pare, poslovneže ali druge popotnike. Pri hotelu poskrbijo tudi za najmlajše – slednjim so na voljo posebne odejice in prevleke, DVD z risankami, posebni zajtrk meniji, otroški stolčki itd. Poslovnežem so v sobah na voljo delovne mize, prav tako pa je v hotelu mogoče najeti posebne prostore za sestankovanja, ki so za hotelske goste zastonj. Povsod v hotelu je na voljo tudi brezžičen internet. Zajtrk je samopostrežen, na voljo pa je tudi veganski, brezglutenski ter diabetični zajtrk. Antiq Hotel zaznamuje tudi zaseben hotelski vrt, kjer je mogoče v toplejših mesecih tudi zajtrkovati in se družiti. Največja posebnost in prednost hotela pa je umeščenost hotela v zgodovinsko starejšo stavbo, zaradi katere gostje lahko zares v polnosti izkusijo utrip starega mestnega jedra. Hotel ponuja izjemne poglede na grajski grič in na hotelski vrt.

Unikatno opremljene sobe

Gostom je na voljo 16 unikatno opremljenih sob in suit. Nekatere sobe imajo tudi lastno teraso. Sobe zaznamujejo mnoge dizajnerske posebnosti. Tako lahko v sobah najdemo lesene strope, izvirne srednjeveške ostanke, sodobne oblikovalske kose in prijeme, itd. Lokacija in posebna opremljenost sob so tako zagotovilo, da bo bivanje v Antiq Hotelu gotovo nepozabna izkušnja.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano