back to top
DomovTuristične agencijePotovalne agencije v Sloveniji

Potovalne agencije v Sloveniji

Potovalne agencije so za razliko od standardnih klasičnih turističnih agencij specializirane v organizaciji potovanj. Potrebno je poudariti, da skoraj vse turistične agencije ponujajo poleg drugih ponudb tudi potovanja, zato se lahko tudi standardne turistične agencije smatrajo kot potovalne. V Sloveniji je veliko turističnih in potovalnih agencij, ki nudijo pestro ponudbo potovanj. V nadaljevanju bomo na kratko predstavili in opisali nekaj agencij, ki se ukvarjajo predvsem s potovanji in poslujejo pri nas.

Potovalna agencija Oskar

Agencija Oskar je specialistična potovalna agencija, ki organizira vse vrste potovanj. Pri tej agenciji izpostavljajo predvsem drugačnost njihovih ponudb, s katerimi najbolje začutite in doživite vaše potovanje. Poleg tega vam z veseljem svetujejo ali posredujejo pri nakupu letalskih vozovnic in pri rezervaciji hotelov in drugih storitev za vaše zasebno ali poslovno potovanje. Pri tej agenciji poslujejo s potovalno filozofijo, ki razlaga smisel potovanj za sopotnika nove dobe, nadgrajuje turistično potovalno filozofijo ter sprejema klic nove dobe. Njihova ponudba se širi na vse kraje sveta, saj lahko pri njih organizirate potovanje na vse kontinente.

Mondial Travel

Mondial Travel je turistična agencija, ki je posebej specializirana v organizaciji maturantskih izletov in drugih izletov in potovanj, ki so primerni predvsem za mlade. V njihovi ponudbi običajno vedno dobimo take destinacije, ki so definirane kot »top žurerske«. Poleg izletov in potovanj organizirajo tudi razne ekskurzije in zabave za mlade ter še mnogo več.

Jupiter Travel

Prav tako kot Mondial tudi Jupiter organizira maturantske in absolventske izlete. Ta agencija pa se poleg ponudbe za mlade ukvarja tudi z organizacijo drugih standardnih vrst potovanj, predvsem v kraje, kot so Španija, Grčija, Turčija, Egipt, Ciper in Tunizija.

Turistična potovalna agencija Abctour

Ta agencija organizira različna potovanja in izlete ter skrbi za visok nivo njihovih storitev in varnost njihovih potnikov. Abctour posreduje ali sama proizvaja vse turistične storitve. V njihovi ponudbi dobimo tudi velik paket avtobusnih prevozov ter enodnevnih ali večdnevnih izletov. Poleg tega vam v agenciji nudijo tudi najrazličnejša potovanja po svetu, Evropi in Sloveniji.

Potovalna agencija Carintia

Ta koroška potovalna agencija se ukvarja z organizacijo raznih izletov in potovanj ter počitnic po Sloveniji in tujini. Pri nas poslujejo že več kot 20 let in pravijo, da so si v tem času nabrali veliko izkušenj, s pomočjo katerih lahko svojim strankam kar najbolje svetujejo in pomagajo pri organizaciji njihovih potovanj in počitnic.

Poleg omenjenih potovalnih agencij so še vse ostale turistične agencije, ki se prav tako ukvarjajo z organizacijo potovanj. Nekaj večjih in bolj znanih turističnih agencij, kjer lahko rezervirate vaše potovanje, je: Relax, Turistična agencija sonček, Palma, Kompas, Odisej itd. Izbira agencij za organizacijo potovanja je v Sloveniji kar pestra. Potrebno se je zgolj oglasiti pri eni izmed njih, pa vam bodo zaposleni zagotovo pomagali in svetovali, tako da bo vaše potovanje potekalo brez problemov.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano