back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Vard

Turistična agencija Vard

Celjska turistična agencija Vard je bila ustanovljena leta 1991 in od takrat se ukvarja z izvedbo in organizacijo daljših oz. medcelinskih potovanj. Značilnost potovanj, ki jih agencija organizira, se kaže v organizaciji in pripravi ponudb, saj si pri Vardu prizadevajo, da potniku obiskane dežele čim bolje predstavijo tako skozi zemljepisno kot tudi skozi zgodovinsko in kulturno plat dežel. Poleg priprave in izvedbe potovanj se agencija ukvarja še z nekaterimi drugimi dejavnostmi na področju turizma.

Zakaj potovati z njimi?

Pri Vardu se zavedajo pestre konkurence na področju turizma, zato se v njihovih ponudbah osredotočajo predvsem na kakovost programov potovanj, ki jih dopolnjujejo z izborom kvalitetnih hotelov, resnih in kakovostnih poslovnih partnerjih, udobnih prevoznih sredstvih ter strokovnimi in praktično usposobljenimi vodniki oziroma vodnicami. Cilj vsakega potovanja, ki ga agencija organizira, je zadovoljstvo njihovih strank ter nemoten potek potovanja od začetka do konca le-tega. Zakaj pa bi izbrali prav njih med vsemi ostalimi agencijami? Na to vprašanje vam pri Vardu odgovarjajo v štirih točkah, ki opisujejo njihove prednosti, in sicer:

  • IZKUŠNJE: izkušeni so v pripravi vseh vrst potovanj tako doma kot po svetu;
  • SKRBNOST: druga značilnost pri agenciji je spoštovanje do njihovih potnikov ter skrbnost pri pripravi ponudb, ki vsakemu udeležencu pustijo dobre vtise;
  • PRIPRAVA POTOVANJ: vsi programi, ki jih ponujajo in pripravijo, so izdelani tako, da spoznate veliko ljudi ter glavne zemljepisne, kulturne in zgodovinske posebnosti izbranih destinacij;
  • IZKUŠENO VODENJE: vsa potovanja vodijo izkušeni slovenski vodniki z ustreznimi licencami ter vsem potrebnim znanjem o obiskani deželi.

Odpotujte na druge celine ter spoznajte nove dežele

V njihovih ponudbah lahko hitro zasledite široko paleto potovanj po Sloveniji, Evropi in po svetu. Pomembno je izpostaviti pestro ponudbo potovanj, ki vas popeljejo na druge celine ter na spoznavanje daljnih dežel in različnih kultur. Z njimi lahko odpotujete praktično kamorkoli po svetu, saj se njihove ponudbe osredotočajo na vse celine. Raznolikost ponudb je odvisna predvsem od letnega časa, saj je v določene dežele bolje odpotovati v določenih obdobjih v letu, zato se njihove ponudbe v izbrane države spreminjajo in obnavljajo tekom leta.

Poleg stalnih ponudb, ki jih pri agenciji pripravljajo, vam pripravijo tudi potovanje po meri oziroma po vaših željah. Razne izlete in potovanja pa pripravljajo tudi za zaključene skupine potnikov, kot so npr. študenti in maturanti, člani delovnih kolektivov ter člani različnih društev. Vso ponudbo potovanj in izletov najdete na njihovi spletni strani, kjer si lahko prenesete tudi razpredelnico oz. preglednico vseh aktualnih potovanj za lažje iskanje in pregled nad ponujenimi paketi. Na omenjeni strani dobite še vse ostale kontakte ter podatke v zvezi z njihovo agencijo.

Agencija Vard je torej kvalitetna turistična agencija, ki jo lahko obiščete v središču Celja. Poleg programov, ki jih sami pripravljajo, lahko pri njih dobite še druga potovanja, ki so jih pripravili ostali slovenski organizatorji potovanj, ki z agencijo sodelujejo. Predvsem če ste ljubitelji daljših potovanj, je omenjena agencija res prava za vas, saj so na področju takšnih potovanj pri Vardu pravi strokovnjaki.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano