back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Triton

Turistična agencija Triton

Agencija Triton je turistična agencija in trgovina, ki je v Sloveniji zagotovo nekoliko manj znana od nekaterih večjih turističnih imen, vendar kljub temu ponuja pestro in široko ponudbo vseh turističnih storitev, ki jih potrebujete za vaš dopust. Njen sedež in poslovalnico najdete v Medvodah.

Triton turizem – Kam gremo?

Z obiskom njihove spletne strani lahko pridete do vseh informacij, ki jih potrebujete za vaš odhod. Takoj, ko se stran naloži, lahko opazimo čudovito uvodno sliko (z napisom Kam gremo?), ki nas takoj privabi k ogledu njihove turistične ponudbe. Najprej lahko takoj dobimo ponudbo v zadnjem hipu (last minute), s katero lahko že v kratkem odpotujete v kraje pod ugodnimi pogoji in cenami. Ni potrebno posebej poudarjati, da je spremljanje te ponudbe najbolj priporočeno, saj lahko s pozornim spremljanjem in iskanjem dobimo ponudbe, kot so počitnice na Maldivih, Karibih in drugih sanjskih destinacijah, po res ugodnih cenah.

Njihova stalna ponudba pa zajema praktično vse druge turistične storitve, ki so značilne za turistične agencije, kot so organizacija izletov in potovanj, križarjenja, rent-a-car, itn. Povpraševanja za posebno ponudbo po želji pa jim lahko pošljete preko elektronske pošte, ali jih kontaktirate in se dogovorite glede destinacije in pogojev potovanja. Posebej je zanimiva možnost kreiranja poročnega potovanja, ki bodočim mladoporočencem omogoča doživljanje čudovitih in nepozabnih medenih tednov na destinacije, kjer vam že samo ime kraja vzame sapo in popelje v svet sanjarjenj.

Počitnice lahko iščete s pomočjo iskalnika, kjer vpišete kraj, kamor želite odpotovati, ali pa iščete počitnice po raznih filtrih in kategorijah. Običajno v iskalnik vpišete destinacijo, datum odhoda in želenega povratka, število oseb ter približno trajanje dopusta in iskalnik vam avtomatsko poišče najboljše počitnice in ponudbe, ki vam jih Triton ponuja. Top je seveda najlažji način iskanja počitnic, kjer lahko tudi primerjate hotele in cene ter se nato odločite za tisto ponudbo, ki vam najbolj ustreza. Pri nekaterih ponudbah lahko dobite še sliko destinacije (ki je lahko tudi simbolična) in kratek opis nastanitve. Drugače se vam rezultati iskanja prikažejo v razpredelnici ponudb, kjer lahko na zelo pregleden način izberete in pregledate ponudbo, ki vas zanima. Za vse rezultate iskanja imate na desni strani še ogled razpoložljivosti ponudbe, kjer preverite, če je še vedno na voljo oz. če so cene še vedno enake. Predvsem za last minute ponudbe se sicer lahko zgodi, da določene ponudbe po določenem času (celo zelo kratkem času) ne dobite več.

Z boljšim pregledom in spoznanjem agencije Triton smo ugotovili, da deluje predvsem kot posrednik pri organizaciji potovanj in počitnic v sodelovanju z drugimi večjimi agencijami, zato je njihova ponudba tudi zelo pestra in dobra. Zagotovo vam lahko ponudijo zanimive počitnice po ugodnih cenah, zato si je vredno vzeti nekaj časa in si ogledati, kaj vse lahko dobimo pri njih.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano