back to top

Agencija Sonček

Turistična agencija Sonček je ponudnik turističnih destinacij, letalskih kart in turističnih paketov. Ponuja tudi najem avtomobila (rent a car storitev) ali pa ponudbe počitnic na destinacijah, kamor se odpravite z lastnim prevozom. Agencija ima zelo jasno in enostavno spletno stran Sonchek.com, kjer ponuja in oglašuje svoje storitve. Za nekoga, ki si želi organizirati počitnice ali urediti prevoz do nekega kraja, je gotovo najpomembnejši element spletne strani njihov iskalnik počitnic. Ta zelo olajša iskanje, saj samo vtipkamo želene kriterije in pred nami se pojavijo različne ponudbe, med katerimi lahko, glede na iskalne parametre, izbiramo. Na spletni strani svojo turistično ponudbo predstavljajo razdeljeno na: počitnice z letalom, lastni prevoz, smučanje, potovanja, križarjenja in letalske karte. Ves čas agencija objavlja tudi aktualne popuste in akcije.

Poleg iskalnika je zelo priročna tudi njihova last minute ponudba, kjer lahko najdemo najugodnejše ponudbe “zadnji hip”. Pri tovrstnih ponudbah je ključni dejavnik čas, toda če imamo vsaj nekaj manevrskega prostora, si lahko s pomočjo last minute ponudb organiziramo izjemne počitnice za zelo ugodno ceno. Včasih je tako na sanjske počitnice mogoče potovati po zares izjemni, celo polovični ceni.

Agencija ponuja poleg vsega tudi cenovno izjemno ugodne pakete in ponudbe, tako da lahko z malo iznajdljivosti in volje vsak najde nekaj zase. Pri agenciji se trudijo, da bi svojim gostom omogočili kar se da kakovostne in lepe počitnice, saj se gostje le na tak način ponovno odločijo za isto turistično agencijo. V Sloveniji je le teh kar nekaj, tako da se pri Turistični agenciji Sonček zares potrudijo za svoje stranke in jim tako tudi v teh kriznih časih skušajo ponuditi le najboljše.

Kam s Sončkom?

S Turistično agencijo Sonček lahko počitnikujete tako doma kot širom po svetu. Ponudba tako vključuje tako poletni kakor tudi zimski turizem. Pri njih si je možno organizirati letalske prevoze na želene destinacije ali pa si rezervirati kar celotno potovanje, ki v svoji ceni že vključuje ceno letalske karte. Tako nudijo čarobna potovanja na oddaljene in eksotične kraje, kot je na primer Indija, Vietnam ali Dubaj. Poleg tega ponujajo počitnice v različnih slovenskih termah ali pa organizirajo izlete in počitnice v slovenskih gorah. Ponujajo tako počitnice na morju kakor smučanje v gorah. Zanimiva je tudi njihova ponudba cenovno ugodnih letov iz Ljubljane oziroma iz letališča Jožeta Pučnika. Poleg tega v času posameznih počitnic ponujajo tudi posebne dvo-, tri- ali večdnevne pakete v zanimivih mestih po Evropi. Praktično je ni destinacije ali načina potovanja, ki ga Sonček ne bi pokrival. Pri njih lahko rezervirate svoj poletni dopust na Jadranu (od hotelov do apartmajev), si privoščite skok v toplejše kraje (Grčija, Turčija, Kanarski otoki, Karibi …), greste z lastnim prevozom v terme, hotele ali apartmaje po svetu, greste z avtobusom na potovanje ali pa se odpravite na pustolovsko križarjenje.

Turistična agencija Sonček se tako s svojo široko in raznovrstno ponudbo uvršča med vodilne slovenske agencije. Njihova pestra ponudba in veliko število poslovalnic pričajo o njihovi uspešnosti in kvalitetnih storitvah. Ko se torej naslednjič odločate za počitnice po vaši meri in po ugodnih cenah, se vam splača pobrskati tudi med ponudbami Turistične agencije Sonček, kjer lahko vsak najde kaj zase.

Kje jih najdemo?

Poleg internetne ponudbe imajo pri turistični agenciji Sonček tudi več poslovalnic po celi Sloveniji, kjer se lahko osebno oglasite in vam zaposleni pomagajo pri iskanju in rezervaciji želenih počitnic. Poslovalnice najdete v Ljubljani, Domžalah, Mariboru, Celju, Ptuju, Novemu mestu, Kopru, Kranju, Novi gorici in Ajdovščini. Poleg tega ponuja agencija Sonček tudi pomoč svojim strankam preko svojega klicnega centra, kjer pomagajo pri iskanju in rezervaciji počitnic.

Kontaktne informacije

Klicni center: 02/22 080 44
Spletna stran: www.sonchek.com

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano