back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Sajko

Turistična agencija Sajko

Turistična agencija Sajko je prikupna manjša turistična agencija s sedežem v Murski Soboti in odprtimi poslovalnicami v Ljubljani in Mariboru. Iz njihove ponudbe se hitro ugotovi, da so specializirani predvsem v organiziranju raznih izletov in potovanj po Sloveniji in po svetu.

Pregled njihove ponudbe

Ko pogledate njihovo spletno stran, dobite okence s posebnimi ponudbami, kjer se dnevno spreminjajo in ažurirajo vse najboljše akcijske ponudbe. Tako lahko vsak dan hitro vidite, če so kakšne ponudbe in destinacije, ki vas zanimajo v akciji oziroma če jih lahko dobite po ugodnejših cenah. Poleg najboljših akcijskih ponudb lahko dobite še standardno ponudbo potovanj, ki je zelo variabilna in narejena za vse okuse in želje. Posebno pozornost pritegne njihov izbor potovanj in počitnic v hribih. Pozimi lahko tako pri njih rezervirate smučarske karte in hotele (ali apartmaje) na najboljših smučarskih krajih. Če ste ljubitelji hoje po naravi in hribih, pridejo za vas v poštev tudi poletne ponudbe počitnic v hribih. Za mirnejši in bolj sproščujoč oddih pa lahko v njihovi ponudbi dobite tudi veliko term in zdravilišč ter raznih drugih ponudb, kot so npr. križarjenja in podobno.

Svet in eksotika

V akcijski ponudbi pri Sajko turizmu lahko dobimo tudi posebno področje, ki je namenjeno potovanju in letovanju po eksotičnih krajih. Občasno lahko tako dobimo posebne akcijske ponudbe, ki vas peljejo na prelepe eksotične in sanjske kraje po svetu.

V njihovi ponudbi lahko najdete tudi pester izbor apartmajev na Jadranu po ugodnih cenah. Če imate torej že urejen prevoz in iščete zgolj namestitev oz. apartma, kjer boste bivali, lahko pri Sajku rezervirate najbolj primeren apartma za vaše želje. Za lažje iskanje dobite na njihovi spletni strani zelo dober filter iskalnik, kjer lahko iščete vašo nastanitev po raznih kategorijah (npr. po ceni, tipu namestitve – hiša, soba ali apartma, dodatne storitve – npr. klima, pogled na morje, internet.. itd.).

V letu 2015 imajo izpostavljenih kar nekaj aranžmajev, ogled Skandinavski držav, izlet v Verono, za tiste, ki jih zanima zgodovina – raziskovanje Normandije in Bretanije ter odkrivanje čudovite Škotske in Irske. Ne spreglejte niti ponudbe v e-katalogu za dopust na Jadranu.

Poleg omenjenih vam pri turistični agenciji Sajko nudijo še druge storitve, kot so razni darilni boni, vize za Avstralijo, Rent-a-car po celem svetu, naročanje katalogov itd. Če se vaš dopust bliža in še nimate rezerviranih počitnic, jih torej obiščite ali pokličite in nato le še uživajte na vašem oddihu.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano