back to top

Relax turizem

Ko gre za organiziranje naših počitnic ali popotovanj, obstajata dve vrsti ljudi. Prvi so tisti, ki imajo dobre organizacijske sposobnosti in veliko energije ter si radi svoje potovanje načrtujejo kar sami. Druga vrsta ljudi pa načrtovanje in organizacijo počitnic raje prepusti kateri izmed turističnih agencij, ki jih je v Sloveniji na pretek.  Če ste tudi vi med tistimi, ki jim za organiziranje sanjskih počitnic zmanjka časa ali energije ali pa kar obojega, potem so lahko pri tej težavi turistične agencije gotovo v veliko pomoč, saj pred odhodom namesto vas uredijo vse potrebno. Tako se mora stranka samo odločiti, kam bi želela potovati, agencija pa nato organizira počitnice. Ena izmed vodilnih turističnih agencij na področju načrtovanja potovanj in ugodnih turističnih ponudb pri nas je gotovo agencija Relax, ki skuša svojim strankam vedno zagotoviti le najboljše.

Relax turizem

Relax turizem je bila ustanovljena z namenom, da ljudem pomaga poiskati najugodnejše ponudbe, letalske prevoze ali počitniške pakete. Zadovoljstvo in udobje strank je tako prioriteta številka ena. Zaposleni imajo ves čas pred očmi potrebe, želje in zahteve svojih strank, zato so ponudbe temu prilagojene in tudi zelo kvalitetne. Relax si je zastavil tudi zelo ambiciozno vizijo za v prihodnje in sicer: z Relaxom v družbo najboljših. S tem turistična agencija nakazuje, da na prvo mesto postavlja zadovoljstvo strank, ki se odločijo za njihove storitve in hkrati nenehen trud, da bi svojo ponudbo še izboljšali.

Največ kvalitete za vaš denar

Dolgoročno so si pri turistični agenciji postavili kaj nekaj pomembnih ciljev. Zagotovo je eden od pomembnih pokazateljev uspešnosti vsake turistične agencije rast prometa. Pri Relaxu si želijo v prihodnosti stalno rast bruto prometa, kar v današnjih razmerah in gospodarski krizi pomeni predvsem nudenje storitev na najvišjem nivoju in sprejemljivost cen teh storitev. Poleg rasti prometa je za uspešnost agencije pomemben pokazatelj tudi rast ali padec dodane vrednosti. Pri Relaxu si dolgoročno gledano želijo njene vsakoletne rasti, kar bodo lahko dosegali s kvaliteto in zadovoljnimi strankami. Seveda je cilj tudi, da bi bilo v bodoče čim manj pritožb oziroma reklamacij samih gostov, ki koristijo njihove storitve. Drži namreč, da dober glas lahko seže v deveto vas, toda poleg tega drži tudi to, da seže slab glas še dlje. Uspešna agencija si tako ne sme privoščiti nezadovoljne goste in številne reklamacije, saj to pomeni negativno reklamo. Dolgoročno želi torej Relax zvišati nivo same kvalitete storitev in na ta način dosegati večje število zadovoljnih gostov in upad pritožb oziroma reklamacij. Vse to pa torej svojim strankam ponuditi po dostopnih cenah.

Poleg strank pa se pri Relaxu trudijo tudi za zadovoljstvo svojih zaposlenih. Zadovoljni delavec namreč svojemu obveznemu delu vselej dodaja še dodano vrednost, kar je edina gotova pot do uspeha. Pri Relaxu se namreč zavedajo, da je za odločitev stranke za njihovo ponudbo odločilna tudi oseba, ki to ponudbo trži oziroma ponuja. To pomeni, da lahko Relaxov zaposleni stranke bodisi pridobiva bodisi odbija. Tako je edino resnično poroštvo, ki bo pomagalo uresničiti tudi zgoraj očrtane dolgoročne Relaxove cilje, gotovo zadovoljstvo njihovih zaposlenih, ki se bodo za svoje stranke maksimalno potrudili ter tako s svojim profesionalnim in kvalitetnim delom poskrbeli, da se bodo zadovoljni gostje radi vračali nazaj. Poleg zaposlenih pri Relaxu in vseh strank, ki se odločajo za njihove storitve, bi pri Relaxu v prihodnje radi pridobili tudi čim več sponzorskih sredstev, ki bodo agenciji pomagala ohraniti nivo kakovosti in storitev, saj je za njihove stranke zares dobro samo najboljše.

Relax je s tako zastavljenimi cilji gotovo na pravi poti do še uspešnejše in kvalitetnejše ponudbe storitev kakor doslej.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano