back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Potovanje.si

Turistična agencija Potovanje.si

Turistična agencija Potovanje.si je spletna turistična agencija, ki spada pod okrilje podjetja Potovanje d.o.o., ki je specializirano za izgradnjo spletnih portalov ter prodajo turističnih aranžmajev in storitev po spletu. Glavna prednost te agencije je takojšen nakup počitnic ali potovanj preko interneta po vzoru najboljših tujih svetovno znanih spletnih turističnih agencij. Poleg tega poslujejo s številnimi slovenskimi in tujimi poslovnimi partnerji, kar jim omogoča ponujanje vseh destinacij in storitev v turistični industriji.

Odlična ponudba vseh storitev na temo turizma

Portal agencije Potovanja.si vam ponuja širok spekter različnih turističnih storitev, ki zajemajo pester izbor izbranih ponudb slovenskih in tujih organizatorjev potovanj, takojšen prikaz prostih mest in razpoložljivosti, hiter in enostaven izračun končnih cen paketov (z vključenimi popusti in vsemi doplačili), 24-urno on-line rezervacijo prek spleta in telefona, varna plačila s položnicami, kreditnimi karticami ali e-banko, pomoč in podpora uporabnikom prek telefona in spletne pošte, nenehno obveščanje o ugodnih ponudbah ter najboljših last minute ponudbah po e-mailu ter enostavno ter hitro iskanje in brskanje po ponudbah. Prek njihovega spletnega portala vam tako Potovanja.si ponuja vse, kar potrebujete za uspešno rezervacijo vašega potovanja ali počitnic. Poleg tega je vredno omeniti, da je njihova spletna stran zelo dobro izdelana, kar omogoča hitro in enostavno iskanje vseh informacij, ki jih potrebujete.

S par kliki spoznajte svet

Kot omenjeno, je iskanje ponudb prek njihovega portala zares enostavno in hitro. Na spletni strani dobite počitnice in potovanja razvrščena po posameznih kategorijah, kot so počitnice, potovanja, eksotika, križarjenja, vikend, last minute ter v zimskem času še smučanje in novo leto. Če iščete ponudbe za določeno destinacijo, je iskanje prav tako enostavno, saj na seznamu destinacij, ki se nahaja na njihovi domači strani, le kliknete državo, kamor želite odpotovati ter nato izberete še med kraji, ki vam jih sistem prikaže. Za iskanje določene destinacije lahko uporabljate tudi iskalnik v zgornjem desnem kotu spletne strani. Vanj zgolj vpišete ime države ali kraja, ki ga iščete, nato pa sistem poišče vse ponudbe, ki so povezane z vpisano ključno besedo. Poleg enostavnega in hitrega iskanja ponudb lahko vse rezultate, ki jih dobite, tudi zelo enostavno filtrirate oziroma razvrstite po kriterijih, ki so vam najbolj pomembni. Če npr. želite najprej videti cenovno najbolj ugodne ponudbe, izberete »razvrsti po ceni« in prikazale se vam bodo. Velika prednost portala Potovanja.si se kaže prav v velikem številu rezultatov, do katerih pridete z iskanje preko njihove agencije, saj sodelujejo s številnimi slovenskimi in tujimi turističnimi agencijami.

Ponudbe, ki jih najdete prek njihove spletne strani, poleg cen in vseh ostalih informacij o destinacijah vsebujejo še številne druge koristne informacije o hotelih in namestitvah. Poleg tega dobite še ocene hotelov ter mnenja gostov, ki vam zagotovo lahko koristijo pri izbiri prave namestitve za vaš okus. Pri vseh destinacijah ter namestitvah imate na voljo še številne slike, ki prikazujejo izbran kraj ter okolico. Na portalu dobite poleg teh informacij še veliko drugih koristnih podatkov, kot je npr. vreme po svetu ter informacije o letalskih prevozih.

Spletna agencija Potovanje.si je torej zelo dobra izbira za iskanje pravih počitnic in potovanj. Na enostavnem in zelo preglednem portalu se boste hitro znašli in zagotovo dobili vse informacije, ki jih potrebujete za vaš oddih. Torej ne odlašajte, le oglejte si njihovo stran ter s par kliki pridite do želenega potovanja ali počitnic.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano