back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Potepuh

Turistična agencija Potepuh

Turistična agencija Potepuh je agencija iz Celja, ki je bila ustanovljena leta 1989 in deluje v okviru podjetja M.B.Dolinar d.o.o. Poslovanje agencije temelji na dveh dejavnostih, prva in osnovna dejavnost je turizem, druga je dopolnjevanje te dejavnosti z uspešno prodajo unikatnih izdelkov blagovne znamke Oskar Kogoj Nature Design.

Kaj lahko dobite pri njih?

Pri agenciji Potepuh dobite bogato ponudbo raznih počitnic, potovanj, izletov in drugih storitev, ki so posredno ali neposredno povezane s turizmom. Pri izvajanju turističnih storitev si postavljajo cilj zadovoljiti posameznike in skupine, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in profesionalnim vodenjem ter želijo enostavno priti do želenih počitnic. Zagotavljajo resno in izkušeno delo pri organizaciji vaših izletov in potovanj po celem svetu. Lahko izbirate tudi med posebnimi tipi potovanj in počitnic, ki jih načrtujejo po vaših željah oziroma po meri. Če potrebujete zgolj hotelske namestitve ali zgolj prevoze oziroma vozovnice, se prav tako lahko obrnete na njih. Podjetjem ali poslovnežem lahko pomagajo tudi pri organizaciji raznih seminarjev, kongresov in podobnih storitev. Njihova tematska ponudba zajema izlete in potovanja, ki so lahko skupinska ali pa individualna, poletje in poletne počitnice, zimo oziroma zimske počitnice in potovanja, potovanja za mlade, krajše oddihe na morju ter zdravilišča v hribih.

Vse ponudbe na enem mestu

S pomočjo pooblaščenih zastopanj renomiranih turističnih podjetij, kot so Gulet, TUI, Terra, Neckerman, Kompas, Atlas,… vam omogočajo, da dobite vse ponudbe, informacije in storitve na enem mestu. Tako lažje pridete do večjega izbora želenih počitnic in potovanj. Z ogledom njihove ponudbe lahko dobite vse storitve, ki so za dobre turistične agencije značilne, in sicer:

  • široko ponudbo last minute in first minute počitnic,
  • počitnice, ki vas popeljejo na razne destinacije po svetu (Jadran, Mediteran in Eksotika),
  • križarjenja (po Evropi, Karibskem otočju, Severni Ameriki, Južni Antarktiki itd.),
  • oddihe v najbolj znanih in prestižnih termah in zdraviliščih v Sloveniji,
  • izlete in potovanje po raznih krajih in kategorijah (potovanja po Evropi in svetu, individualna, skupinska in novoletna potovanja, potovanja in izleti za mlade itd.)
  • in še mnogo več.

V njihovih ponudbah lahko dobite še posebno kategorijo, ki se imenuje »Potepuh priporoča«. V tej kategoriji dobite raznolik izbor počitnic ali potovanj, ki jih pri agenciji izpostavljajo zaradi ugodne cene ali posebnih popustov, ki jih dobite v določenih obdobjih. Pod »Potepuh priporoča« uvrščajo tudi kraje, ki so na področju preteklih izkušenj turistov in priljubljenosti prave uspešnice. Za lov na posebne ponudbe in odlične destinacije je spremljanje te kategorije (poleg last minute počitnic) smotrno spremljati.

Poleg turizma še umetnost

Kot omenjeno na začetku, se agencija Potepuh poleg turizma ukvarja tudi z uspešno prodajo izdelkov znamke Oskar Kogoja Nature Design. Oskar Kogoj je zelo znan slovenski industrijski oblikovalec iz Mirna pri Novi Gorici. Njegova dela so svetovno znana in razstavljena v več kot 50 muzejih in stalnih zbirkah po vsem svetu. V njegovi karieri je prejel že več nagrad za njegova dela. Za tiste, ki jim je pri srcu umetnost in so zainteresirani za njegova dela, imajo torej dodaten razlog za obisk oziroma kontakt agencije Potepuh.

Agencija Potepuh je torej še ena dobra turistična agencija, ki vam ponuja vse potrebno za organiziranje vašega dopusta. Pri agenciji vam zagotavljajo tudi, da lahko z njimi potujete kadarkoli in kamorkoli. Obiščite njihovo spletno stran ter sami preverite, če ta obljuba drži.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano