back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Palma

Turistična agencija Palma

Turistična agencija Palma je ena največjih turističnih agencij, ki že več kot 20 let posluje pri nas. Nekaj poslovalnic lahko najdete v Celju in Ljubljani, pa tudi v Kranju, Velenju, Kopru, Portorožu, Novem Mestu, Sežani in Mariboru. Vseh skupaj je trenutno odprtih 11 poslovalnic. Vrednote, s katerimi poslujejo, so po njihovih besedah odličnost in znanje, varnost in sprostitev, radovednost in živahnost ter predvsem prilagodljivost in posluh želja in zahtev njihovih strank.

Pri Palmi usmerjajo njihov trud na ponujanje visokih standardov turističnih storitev. Zagotavljajo vam odlično razmerje med ceno in kakovostjo njihovih storitev ter vam s pomočjo najboljših partnerjev doma in v tujini nudijo boljše programe in še večje udobje, kot ga predvideva razpisana cena.

Ponudba, v kateri zagotovo dobite nekaj zase, ter najbolj ugoden »first minute«

Palmova ponudba počitnic je zelo raznolika, poleg tega redno skrbijo za ponujanje vedno novih ugodnosti. V njihovih katalogih in ponudbah lahko tako dobite Ultra first minute ponudbe, ki so lahko cenovno zelo ugodne, saj vam pri Palmi garantirajo najnižjo ceno poletnega oddiha v Mediteranu in na Jadranu. Če torej določene počitnice rezervirate že v zimskem času, lahko prihranite tudi do 45 % v primerjavi z redno ceno. Ta oblika ponudbe je celo ugodnejša od raznih last minute počitnic z dodatno prednostjo, da imate veliko časa za organizacijo in načrtovanje vaših počitnic do detajlov. Palma vam celo v primeru, da se za počitnice, ki so bile rezervirane kot ultra first minute, v zadnjem hipu znižajo cene, vrnejo razliko.

Kot smo omenili, je ponudba pri agenciji Palma zelo široka in raznolika, saj ponuja počitnice in potovanja po celem svetu, ki so razvejena na različne ciljne skupine in načine potovanja. Letno vam ponujajo več kot 15 različnih katalogov, ki so usmerjeni na določeno vrsto počitnic po celem svetu. Tako lahko dobimo kataloge na temo počitnic po Evropi, Mediteranu, Jadranu, Sloveniji in svetu ter kataloge na temo smučanja, potovanj za mlade in potovanj za podjetja (razna poslovna, kongresna in nagradna potovanja) itd.

Tedenske ponudbe in Arabeske

Pri Palmi redno ponujajo posebna potovanja (pod ponudbo Arabeske), ki vas popeljejo v starodavne dežele Orienta. S to ponudbo lahko bolje spoznate in občudujete arabski svet, ki vam nudi obisk številnih edinstvenih znamenitosti in krajev. Poleg standardnih ponudb, pod katerimi dobimo Arabeske, dobite na njihovi spletni strani še zanimive ponudbe tedna, kjer vam vsak teden ponudijo kakšno novo potovanje ali počitnice po znižanih in ugodnejših cenah. V tedenskih ponudbah lahko dobimo vse vrste počitnic in potovanj, zato jih je dobro redno spremljati, da vam ne uide kakšna odlična ponudba.

Pred odhodom vam priskrbijo vse informacije

Če rezervirate počitnice pri Palmi, vam pred odhodom posredujejo vse potrebne in koristne informacije o destinaciji in načinu potovanja. Poleg tega njihove vodnike in predstavnike nenehno izobražujejo, tako da so vam lahko vedno in povsod na pomoč. Zanesljiva partnerstva, ki jih imajo sklenjena v tujini, so še dodatna vrednost kvaliteti njihovih storitev.

Zgoraj omenjeno je le del Palminih storitev, ki so še veliko bolj razširjene. Na njihovih spletnih straneh in v njihovih poslovalnicah najdete še ogromno drugih storitev in informacij, ki vam bodo omogočale brezskrben in nepozaben dopust.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano