back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Oskar

Turistična agencija Oskar

Turistična agencija Oskar je potovalna turistična agencija iz Kranja, ki vam nudi možnost potovanj po celem svetu. Poslovalnico agencije lahko dobite na Gregorčičevi ulici 7 v Kranju. Njihov slogan se glasi: »Potovalna doživetja za vas, ki želite nekaj več«!

Strokovnjaki za drugačnost

Pri agenciji Oskar vam, če se odločite za njih, zagotavljajo posebnost in drugačnost potovanj, saj se sami definirajo kot »strokovnjaki za drugačnost« in so specialistična potovalna agencija, ki svoj napor in trud usmerja v organizacijo posebnih potovanj za vse navdušence. Na vašo željo vam organizirajo vse vrste potovanj v dežele, ki jih odlično poznajo. Na vsakem potovanju vas popeljejo tudi v skrite kotičke ter vam potovanje spletejo z značilno drugačnostjo, tako da obiskano deželo čim bolje spoznate in doživite. Če ste si potovanje že sami organizirali in pripravili, vam pri Oskarju lahko tudi zgolj svetujejo ali posredujejo pri nakupu letalskih kart in drugih storitvah. Vsakemu potniku, ki se odloči za njih, se osebno posvetijo ter skušajo najti najboljše rešitve za vse želje in potrebe, saj postavljajo zadovoljstvo njihovih strank na prvo mesto.

Organizacija potovanj s posebno potovalno filozofijo

Pri agenciji Oskar ponujajo vse turistične storitve na podlagi Oskarjeve potovalne filozofije, s katero se želijo razlikovati od konkurence in na kateri temelji drugačnost oziroma posebnost njihovih potovanj. Oskarjeva potovalna filozofija temelji na treh točkah, in sicer:

  • razlaga smisel potovanj za sopotnika nove dobe ter potencial, ki ga imajo potovanja za modernega človeka,
  • nadgrajuje turistično potovalno filozofijo (potovanja so se v sodobnih časih spremenila iz nekdanjega luksuza v nujnost za psihično zdravje, učinkovitost in navdih aktivnih ljudi),
  • sprejema klic nove dobe (od leta 1996, odkar se je agencija začela razvijati, so njihove potovalne pristope vse bolj nadgradili, kar potrjujejo tudi pozitivne izkušnje več deset tisoč potnikov).

Omenjena filozofija postavlja potovanje človeka in njegovo doživetje v ospredje. Pri organiziranju njihovih potovanj se držijo načela, da je gostujoča dežela z njenimi znamenitostmi le podlaga za sopotnikovo doživetje. Človek oziroma potnik je glavni igralec, medtem ko so njegova čustva in način preživljanja potovanja bistveni elementi za doživljanje nepozabne izkušnje.

Oskarjevi stili/stopnje in potovalni izzivi

S pregledom njihovih ponudb lahko dobimo še dodatno posebnost, in sicer stopnje oziroma stile potovanj, ki so povezani s prej omenjeno potovalno filozofijo. Ti stili/stopnje naj bi odražali način doživljanja gostujoče dežele, opredelili pa so jih s stopnjami od 2 do 5, ki izražajo stopnjo nagajivosti in spontanosti ter vključen izziv potovanja.

Stopnje oz. stili potovanja so natančneje definirani tako:

  • Stopnja 2 – turistično potovanje
  • Stopnja 3 – doživeto potovanje
  • Stopnja 4 – avanturistično potovanje
  • Stopnja 5 – izjemno potovanje

S temi stopnjami/stili nam agencija res skuša ponujati nekaj posebnega, saj druge potovalne in turistične agencije običajno ne ponujajo potovanj, ki so že v začetku tako namensko definirana. Zagotovo je to zelo originalna in zanimiva zamisel.

Če se ozremo nazaj in povzamemo vse, kar smo ugotovili o turistični (potovalni) agenciji Oskar, lahko rečemo, da vam res skušajo ponujati edinstvena potovanja, ki naj bi se bistveno razlikovala od potovanj pri drugih agencijah. Njihova ponudba je res zelo dobra, saj vas lahko popeljejo praktično po celem svetu in vseh državah. Ali so njihova potovanja res drugačna oziroma ali njihova potovalna filozofija res ponuja neko posebnost, pa lahko preverite le, če jih obiščete.

Pokličite jih na 04 201 43 38 ali 04 201 43 39 in rezervirajte sanjsko potovanje.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano