back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Ojla

Turistična agencija Ojla

Turistična agencija Ojla je družinsko podjetje, ki spada pod manjše turistične agencije, ki poslujejo pri nas. Poslovalnico imajo v Šempetru, kjer so pred kratkim obnovili več kot 150 let staro hišo in v njej uredili prostore za poslovanje podjetja.

Raznolika ponudba s posebno pozornostjo na Južno Dalmacijo

V njihovi ponudbi lahko dobite zelo dobro ponudbo počitnic na slovenski in hrvaški obali. Poleg počitnic vam pomagajo pri rezervaciji letalskih kart in pri organizaciji in rezervaciji križarjenj (ponudba je predvsem osredotočena na križarjenja po hrvaških vodah). Poleg omenjenih počitnic organizirajo tudi zanimive foto izlete ter izlete po Evropi in svetu. Njihova najboljša ponudba, v kateri so pravi specialisti, pa je organiziranje počitnic in potovanj v Južno Dalmacijo, saj po njihovih besedah tam poznajo prav vse hotele, lastnike, najboljše plaže in gostilne. Najboljši izbor ponudb za Dalmacijo, ki so jih pri Ojla izbrali za vas, dobite na njihovih spletnih in v njihovih katalogih, če pa imate kakšne posebne želje, vam lahko uredijo tudi vse potrebno za počitnice po vaši meri.

Foto izleti

Foto izleti pri agenciji Ojla so nekaj posebnega in edinstvenega. Za ljubitelje fotografiranja so pripravili izbor čudovitih krajev, kjer lahko posnamete obilo prelepih fotografij. S to ponudbo vas popeljejo na izbrane destinacije in tam organizirajo foto tečaje, s katerimi pridobite dodatno znanje in sposobnosti glede fotografiranja. Njihovo foto ponudbo in kraje, kamor vas popeljejo, skozi leto stalno obnavljajo in spreminjajo, zato lahko dobite v določenih letnih časih različne ponudbe. Za primer lahko omenimo trenutno dve zelo zanimivi ponudbi, in sicer foto izlet v Bavarski gozd in na Toskanske griče. Bavarski gozd je še posebej zanimiva ponudba, saj lahko tam fotografirate najrazličnejše živali, ki živijo v evropskih gozdovih (predvsem volkove in medvede). Toskanski griči pa vam ponujajo eno najbolj pisanih in fotogeničnih dežel na svetu. Ljubiteljem »fotkanja« je torej ta ponudba zagotovo pisana na kožo.

Vse informacije, ki jih potrebujete

Na njihovi spletni strani dobite tudi koristne nasvete za vaše potovanje, kjer vam svetujejo glede potovanja z letalom ali avtomobilom ter vam posredujejo osnovne napotke za potovanje. Na omenjeni strani dobite tudi veliko nasvetov in informacij glede vremenskih razmer na raznih turističnih destinacijah in seznam potrebščin, ki jih je smotrno vzeti s sabo na pot. Poleg omenjenih dobite še veliko zdravstvenih in drugih informacij.

Za tiste, ki jim je Hrvaška najboljša destinacija za počitnice, je agencija Ojla mogoče res najboljša izbira. Njihove dolgoletne in pozitivne izkušnje pri organiziranju počitnic pri naših sosedih so pomembna prednost, ki jo imajo v primerjavi s konkurenco. Zato si le poglejte njihove ponudbe, ali pa jih pokličite 03 703 1330 ali 031 790 083 za pridobitev njihovega kataloga ali drugih informacij.

Pošljite povpraševanje

[contact-form-7 id=”1537″ title=”Turisticna Agencija Ojla”]

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano