back to top

Odklop

Turistična agencija Odklop

Last-minute akcije pomenijo ponudbe v zadnjem hipu, v večini primerov so zelo ugodne prav zaradi bližine datuma odhoda.  In turistična agencija Odklop nudi prav to; last-minute akcije poletov in nastanitev na različnih turističnih destinacijah.

Ime same turistične agencije pove, da ponujajo odklop od rutine, stresa v službi in vsakodnevnih težav. Geslo Odklop agencije je: Vsak trenutek sveže ponudbe v zadnjem trenutku. Turistična agencija Odklop torej ponuja vedno nove in zanimive ponudbe ravno v pravem času. Njihove storitve so namenjene prav vsem, tako tistim, ki so bolj spontane narave in kot tistim, ki jih zanimajo ugodni in zanesljivi letalski poleti ter želijo na potovanju urejeno in udobno hotelsko nastanitev.

Sanjski dopust
Sanjske destinacije.

Njihova ponudba je zares pestra, saj poleg letov in namestitev v hotelih na najrazličnejših lokacijah po svetu, nudijo tudi križarjenja. Križarjenja pa so odlična priložnost za sproščanje in pa tudi za druženje z novimi ljudmi. Tisti, ki imajo pa raje trdna tla pod nogami, bodo lahko uživali v vrhunskih hotelih na lokaciji, ene izmed številnih, ki jih nudi turistična agencija Odklop.

Odklop ima tudi ponudbo letov iz Jadrana ter novo ponudbo poletov iz Ljubljane. Ponuja potovanja v priljubljena turistična mesta, ki se nahajajo v Afriki, Aziji, Ameriki, Evropi in drugje po svetu. Njihova ponudba destinacij je zelo raznolika in zajema veliko različnih kultur in držav. Cilj agencije je ponuditi kupcu čim več možnosti, saj v primeru, če zamudi eno ponudbo, lahko vedno dobi kakšno novo, mogoče drugačno, a nič kaj manj zanimivo destinacijo. Agencija Odklop daje veliko prednost čim manj stresni in pozitivni potovalni izkušnji. Trudi se za to, da je celotno doživetje potovanja od nakupa letalskih kart in rezervacije hotela do prispetja na destinacijo ter preživljanja časa tam in nato vrnitve domov lahko in brez kakšnega koli napora.

Največ informacij o letalskih kartah in hotelskih namestitvah se najde na njihovi spletni strani www.odklop.com. Tam se jih lahko tudi rezervira ali kupi. Cel postopek je zelo preprost in uporabniku prijazen. Na spletni strani pa je možno zaslediti tudi opcijo obveščanja o tekočih novicah in novih ponudbah, saj je pri nakupu last minute pomemben prav tisti ravno pravi čas nakupa.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano