back to top

Odisej

Zagotovo ste že slišali za turistično agencijo Odisej, saj je ena bolj znanih agencij v Sloveniji, ki se ukvarjajo s turizmom. Posebna lastnost te agencije je, da združuje vse slovenske in tuje organizatorje potovanj na enem mestu. Odisej ima odprti le dve poslovalnici v Kranju in Ljubljani, njihovo ponudbo in organizacijo počitnic pa ponujajo na spletu.

Na njihovi spletni strani lahko s pomočjo iskalnika počitnic dobite vse informacije in ponudbe. Iskanje in rezerviranje počitnic poteka prav prek tega sistema, s katerim lahko iščete potovanja in počitnice po vaših željah in merah. V iskalnik preprosto vpišete kraj, ki ga želite obiskati ter želeni termin, sistem pa vam nato prikaže vse ponudbe za izbrano destinacijo. Počitnice lahko iščete tudi tako, da jih filtrirate z načinom iskanja ponudb z lastnim prevozom ali z letalom. Ponudba vsebuje počitnice in kraje za vse okuse, saj lahko odpotujete tako na znane evropske destinacije kot tudi v daljne kraje, kot so Maldivi, Kuba, Mehika, ZDA, Tajska itd. Agencija Odisej vam prek njihovega posredovanja omogoča organiziranje počitnic in potovanj po celem svetu, saj ima sklenjena sodelovanja z največjimi svetovnimi ponudniki turističnih storitev.

Ocene hotelov in apartmajev

Ko iščete nastanitev za vaše počitnice, dobite na njihovi strani tudi opise hotelov s slikami in ocenami gostov. To je zelo uporabno, saj lahko preberete koristne komentarje in pretekle izkušnje gostov, ki so že obiskali hotel ali apartma, ki vas zanima. Rezultate iskanja počitnic prek iskalnika lahko filtrirate tudi tako, da vam rezultati prikazujejo najprej najbolje ocenjene hotele in apartmaje in nato na koncu tiste, ki niso povsem zadovoljili gostov. Pod opisi hotelov najdete informacije o legi hotela, ponudbi (restavracije, bazeni, trgovine, bankomati, opremljenost sob…), cenah, storitvah itd.

Ena največjih ponudb last minute počitnic in potovanj

Če ste ljubitelji iskanja počitnic v zadnjih trenutkih in po nižjih cenah, je agencija Odisej odlična izbira za vas, saj nudi zelo pestro in široko ponudbo last minute paketov v raznolike kraje. Na njihovi strani dobite že pod kategorijo »last minute« pregled vseh last minute ponudb razporejenih po končni destinaciji. Stran pa vsebuje tudi posebno okno, kjer dnevno obnavljajo in prikazujejo tiste res najboljše in najbolj ugodne last minute počitnice, ki se vsak dan spreminjajo in ažurirajo. Za tiste, ki jim ni problem odpotovati že isti teden ali celo naslednji dan, je spremljanje te ponudbe zagotovo priporočeno.

Odpotujte v daljne kraje, kot so ZDA, Tajska in Indija

Poleg počitnic imajo pri turistični agenciji Odisej tudi odlično ponudbo potovanj po celem svetu. Ste si od nekdaj želeli v ZDA? Pri njih lahko dobite veliko ponudb za nepozabno potovanje po ameriški celini, kjer lahko npr. obiščete Los Angeles, Florido ali hazarderski Las Vegas. Ponudba potovanj in počitnic v ZDA je zelo pestra, prav tako tudi ponudba za priljubljene destinacije, kot so Tajska in Indija. Vendar se pri Odiseju ne osredotočajo zgolj na te destinacije, njihova ponudba vsebuje še veliko drugih krajev.

Če še vedno niste prepričani, ali vam Odisej nudi dovolj, lahko omenimo še dodatne storitve, ki jih dobite pri njih. To so razni darilni boni, zavarovanja, zasebni apartmaji ter še mnogo več. Hkrati pa ponujajo tudi posebne plačilne pogoje in plačilo na obroke. Zagotovo je torej ponudba agencije Odisej zelo dobra, v prihodnosti pa bodo najverjetneje njihovo sicer že pestro ponudbo še bolj razširili.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano